Nyhedsmails 2003


2003


Mere international berømmelse - Stig i amerikansk TV!

onsdag den 17. december 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I AMERIKANSK TV - SE MERE I TV2 PÅ SØNDAG

I den forløbne uge har vores egen internationale musical stjerne taget et stort skridt i sin internationale karriere. Stig var nemlig inviteret til Detroit, USA i den forløbne uge, med det formål at optræde for ca. 4 millioner TV-seere, 2 millioner i USA og 2 millioner i Canada. Torsdag 11. december kl. 21:00 optrådte Stig "live" i udsendelsen "Stig Rossen in                                                        Concert" som blev sendt fra TV stationen "PBS - Detroit".

TV2 var med i Detroit og resultatet forventes at kunne ses i nyhederne på søndag lige før Dags Dato, hvor de vil vise et indslag fra turen.

Stigs manager John Christopher har fortalt, at udsendelsen, der blev vist på den regionale TV-station "PBS - Detroit", blev modtaget med stor succes! PBS er ikke en reklame-finansieret TV station, men baserer sig i stedet på, at publikum ringer penge ind.

Stigs udsendelse fik næsten dobbelt så mange opkald som f.eks. James Taylor! Resultatet var faktisk så positivt, at der nu skal laves en TV koncert, som skal vises på det landsdækkende PBS TV net, enten i august eller i december 2004! Denne gang vil det betyde et TV publikum på 40 - 50 millioner seere!!

 

STIG I "HIT MED SANGEN" PÅ FREDAG (Genudsendelse)

Det kan selvfølgelig vanskeligt måle sig med ovenstående i seertal, men DR1 genudsender programmet "Hit med Sangen" med Stig på fredag 19. december kl. 20.00.


KIRKEN I FARVER PÅ TV2 FYN

TV2 FYN genudsender TV programmet "Kirken i Farver - Egon besøger Stig Rossen" 29. december kl. 11.00.

 

Slutteligt vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår!

Vi vil også gerne her sig 1000 tak for de mange roser vi har fået i årets løb.

Vi glæder os til at vende tilbage med flere spændende Stig nyheder i 2004.

 

Mange julehilsner fra

Århus-Banden

 

Les Miserables promotion og dagbog! 

fredag den 21. november 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Nu begynder der at ske spændende ting på "Les Miserables" fronten! Rossen & Rønnow starter nu for alvor salgstrommerne for "Les Miserables" og det giver os dermed chancen for en lille snigpremiére!

 

HØJDEPUNKTER FRA LES MISERABLES

Stig og en række solister vil præsentere højdepunkter fra den verdensberømte musical på følgende datoer og steder:

Store Torv, Århus, fredag 5. december kl. 17:00

City 2, Høje-Taastrup, lørdag 6. december kl. 11:00

Lyngby Storcenter, lørdag 6. december kl. 13:00 på Storetorv

Der er naturligvis gratis adgang.

 

LES MISERABLES DAGBOG

Den opmærksomme læser har måske allerede opdaget, at Stig og andre solister fra "Les Miserables" samarbejder om en on-line dagbog, hvor de beretter om dagligdagen under prøverne ... Dagbogen startede 1. november, så der er allerede nu udførlig beskrivelse af de seneste 3 uger. Se under punktet

Nyheder på http://www.musical.nu/, det er spændende læsning!

 

SJÆLLÆNDERNE ELSKER JULEKONCERTERNE!

Både den oprindeligt planlagte julekoncert i København og den ekstra

koncert, er stort set udsolgte. Det er helt fantastisk. Der er ingen tvivl om, at årets julekoncert, med de spændende gæster Trine Gadeberg og Bich Quang, lover godt.

MEN, har vi jyder ikke også brug for at komme i julestemning? Der er stadig

billetter at få til julekoncerten i Herning søndag 7. december kl. 15.00.

Benyt lejligheden til at starte julemåneden i den helt rigtige stemning.

Det kan varmt anbefales!

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

 

Radioprogrammer, foredrag, tegnefilm, 

julekoncerter o.m.a.! 

torsdag den 6. november 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Nu har vi atter lidt nyheder om Stig og hans mange aktiviteter.

 

STIG DELTAGER I DEBATAFTEN PÅ RADIOENS P2

Søndag den 9. november bringer DR's program 2 en debataften med titlen "The Impossible Dream". Debatten omhandler musicalens fremtid og Stig er med i studiet sammen med bl.a. rektoren for akademiet Helge Reinhardt. Aftenen vil også følge en nyudsprunget sanger fra Det Danske Musical Akademi under prøverne til Rossen&Rønnows "Les Miserables".

 

HUSK OGSÅ MIDDAGSKONCERTEN

Søndag den 9. november kl. 12.32 - 13.00 bringer Hans Otto Bisgaard et uddrag af "Slotskoncerten 2003", fra Ledreborg. Der er chance for, at genopleve mange af de gode numre fra et af denne sommers koncerthøjdepunkter.

 

STIG BRINGER EN EFTERLYSNING!

Mandag 10. november i radioprogrammet ""Det Åbne Marked" på DR's Program 4, Østjylland, håber Stig at kunne bringe en efterlysning! Så prøv at lytte med!

 

FOREDRAG

Ganske praktisk så har Stig sneget et foredrag ind i sit program her i november måned, hvor meget jo netop foregår i Århus. Således har man allerede på mandag den 11. november chancen for at opleve Stig på slap line med foredraget "Kys Rutinen". Det foregår hos Morgenavisen Jyllands-Posten på adressen Aurorasalen, Grøndalsvej 3, 8260 Viby J. Prisen er 100,00 kr. som også inkluderer 2 sandwich, en øl eller en vand.

Flere oplysninger på telefon 87 38 38 38.

 

AUTOGRAF CHANCE!

Fredag den 14. november kl. 10.40 er der chance for at erobre en autograf! I anledning af den forestående premiére på musicalen "Les Miserables" kan du møde Stig i "Bog & Idé" på Clemens Torv i Århus.


TEGNEFILM I BUTIKKERNE NU!

Stig har lagt stemme til en fortsættelse af den herlige Disneyfilm "Lilo &Stich". Den nye film hedder "Stitch! Eksperiment 626" og kan fås i butikkerne NU! Også denne gang lægger Stig stemme til rollen Kaptajn Gantu.


KOMMENDE TEGNEFILM

Stig er også involveret i en anden Disney tegnefilm, nemlig "Bjørnebrødre" som forventes at få premiere i de danske biografer den 6. februar 2004. I kan læse mere om denne film på http://disney.go.com/disneypictures/brotherbear/ Her kan vi glæde os til 4 nye sange af Phil Collins, hvor Stig synger den danske version.


JULEKONCERTER

Der er 2 nye julekoncerter i kalenderen og vi nævner lige dem alle:

Svendborg, den 28.11.2003 - 3 koncerter hhv. kl. 17:00, 19:30 & 21:30

Thyhallen Thisted, den 29. november 2003 - 1 koncert kl 20:00 

Kolding, den 30. november 2003 - 3 koncerter kl. 14:30, 17:00 & 20:00

København, den 6. december 2003 - 2 koncerter kl. 16:00 & 20:00

Herning, den 7. december 2003 - 1 koncert kl. 14:00

 

Gå ikke glip af chancen for at komme i julestemning med Stig og hans gæster. I kan finde flere oplysninger på vores hjemmeside www.aarhusbanden.dk

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

 

Sidste nyt om Les Miserables! 

søndag den 28. september 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Rossen & Rønnow er nu klar med offentliggørelsen af, hvem der skal besætte de berømte roller i Les Miserables. Pressemeddelelsen sendes ud mandag 29. september, men vi har fået lov til at løfte sløret allerede nu!

Ganske som ved tidligere Rossen & Rønnow produktioner, så bliver også opsætningen af Les Miserables præget af en spændende og stjernespækket rolleliste, hvor der især er hentet stærke navne fra Londons West End teatre.

Som vi jo alle ved, så skal Stig jo selvfølgelig selv besætte rollen som straffefangen Jean Valjean.

Fred Johansson fra Sverige skal spille Javert. Fred er kendt fra roller i Jesus Christ Superstar og Fame i Sverige såvel som fra roller på de Londonske musical teatre.

Rebecca Thornhill skal spille Fantine. Rebecca er fra London, og har allerede nu en betydelig musical erfaring. Hun har også været med i Les Miserables tidligere, både i Edinburgh og London.

Barry James fra London skal spille M. Thénardier. Barry er kendt såvel fra teatret, musical verdenen som TV. Han har desuden spillet rollen som den frække krofatter i en årrække.

Di Botcher har fået rollen som M. Thénardier. Di kommer oprindeligt fra Wales og er også et særdeles kendt navn i den engelske teater- og musical verden. Hun har også en omfattende tv karriere.

Matt Rawle skal spille rollen som Marius. Matt er uddannet i London og har bl.a. medvirket i de store West End opsætninger af Martin Guerre og Miss Saigon.

Allyson Brown har fået rollen som Eponine. Allyson er også uddannet i London. Hun har bl.a. medvirket i Hunk, Rent, Peter Pan og Bugsy Malone, samt flere BBC produktioner.

Dean Collinson skal spille Enjolras. Dean debuterede i musicalen Whistle Down The Wind i London. Han er også kendt som korsanger og kan ofte findes på turné med bl.a. Michael Ball. Dean har sideløbende en karriere som sanger, sangskriver og producent.

Jamie Farr har fået rollen som Cosette. Jamie er ligeledes uddannet i London og har et grundigt kendskab til Les Miserables. Hun har spillet i ensemblet i opsætningen i London og har senere spillet rollen som både Eponine og Cosette. Jamie har også haft hovedroller i de to musicals My Fair Lady og Aladdin. Hun er desuden et kendt ansigt på film og i TV.

Den internationale opsætning har navne fra 6 forskellige lande og der vil være 7 danske navne blandt de i alt 28 voksenroller. Heraf har man hentet 3 blandt de netop færdiguddannede skuespillere fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Vi kan her nævne, at 2 af skuespillerne fra Det danske Musicalakademi allerede er kendte ansigter i andre Stig Rossen sammenhænge. Kim Røge optrådte sammen med Stig i amatørproduktionen Jesus Christ Superstar, der blev opført på Fredericia Teater, og vi stiftede bekendtskab med Ulrik Poulsen i rollen som den morsomme tjener i Copacabana.

Også børnerollerne Gavroche og den lille Cosette er blevet besat. Her har man fundet Mikkel Rosleff og Nadia Frederiksen Horn Rasmussen til forestillingerne i Jylland og Jamie Morton og Annelise Bramsen til forestillingerne i København.

I kan allerede nu læse meget mere om disse skuespillere

på www.musical.nu, hvor I også kan se dagens pressemeddelelse.

Rossen & Rønnow har med denne musical opsætning fået ekstra udfordringer af den verdensberømte teaterproducer Cameron Mackintosh, idet de har fået lov til at tilføre Les Miserables nye og hidtil ukendte dimensioner.

Salget af billetter går fortsat strygende og der er nu solgt over

30.000 billetter.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

 

Stig Rossen til indvielse af den nye foyer i Århus Musikhus! 

onsdag den 20. august 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi håber I alle har haft en herlig sommer, måske med en af

Stigs sommerkoncerter som et ekstra bonus.

 

Ferietiden er forbi og Århus Banden satser igen på at være på banen regelmæssigt med nyt om Stig i de kommende måneder.

En periode som jo tegner til at blive både hektisk og spændende, med fokus på produktionen "Les Miserables".

 

SLOTSKONCERT OG FOYER INDVIELSE I ÅRHUS

Stig kan opleves hele 2 gange i Århus på lørdag den 23. august. Ud over den længe ventede Slotskoncert i Mindeparken ved Marselisborg Slot, vil han også deltage i den officielle indvielse af Musikhuset's nye Foyer.

Den officielle indvielse i Musikhuset finder sted kl. 12.00 - 13.00. Gratis adgang.

Slotskoncerten begynder kl. 15.00 og der er kun få billetter tilbage. 

Varighed ca. 3 timer.

I kan finde flere oplysninger om arrangementerne via linksene på vores hjemmeside.

 

Vi kan fortælle, at Rossen & Rønnow nu er klar med hele besætningen til musicalen "Les Miserables", dog undtagen børnerollerne, hvor auditions starter den 30. og 31. august.

Stig og Mikkel vil dog vente lidt endnu med at afsløre, hvem vi skal opleve i rollerne som f.eks. Javert, Fantine og Marius!

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Stig optræder i "Solstrejf" på DR1

mandag den 30. juni 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

SOMMERKONCERT PÅ DR1 26. JULI KL. 20.00

DR1 vil præsentere seerne for 8 koncerter hen over sommeren og den 26. Juli kl. 20:00 er Stig på programmet. DR skriver følgende på deres hjemmeside: Natasja Crone og RadioUnderholdningsOrkestret byder velkommen til endnu en koncert - denne gang med Tamra Rosanes og Stig Rossen. Den fjerde Sommerkoncert i rækken af solstrejf med DR RadioUnderholdningsorkestret og kendte stjernesolister sender igen fra Svendborgs historiske torv.

Lørdag den 26. juli kl. 20.00 på DR1 kan du se og høre Danmarks

internationale musicalstjerne Stig Rossen give sig fuldt i perlerne fra hans største musicals, heriblandt "Light at the End of the Tunnel" og "This is the Moment". Stemningen fuldendes med den smukke ballade "Always on my Mind" i en sjælden duet med Tamra Rosanes og Stig                                                                   Rossen.

 

STATUS PÅ ÅRETS SOMMERKONCERTER

LANGELANDSFESTIVAL '03. Onsdag den 23. juli kl 14.00.

Torsdagskoncert i Varde (Varde Open Air), 24. juli 2003. "Musical Night med Stig Rossen og stort orkester".

SOMMERKONCERT I SØNDERBORG, 25. juli 2003. "Musical Night med Stig Rossen og stort orkester".

DR'S SLOTSKONCERTER 2003.

Slotskoncerterne på Ledreborg Slot den 16. og 17. august er UDSOLGT! Slotskoncerten i Mindeparken, Århus lørdag den 23.august kl. 15.00 har til dato solgt over 11.000 billetter. Målet er 15.000, så der er stadig ledige billetter.

 

I kan finde flere oplysninger om de forskellige koncerter via linksene på vores hjemmeside.

 

Fortsat god sommer!

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

 

Koncert med Stig Rossen & RUO i 2004

tirsdag den 29. april 2003


Kære Nyhedsmail-modtager,

 

KONCERT MED STIG ROSSEN OG RUO I 2004!

Stig Rossen og RadioUnderholdningsOrkestret har netop inviteret til nye koncerter i 2004 og billetsalget er startet. Stig og gæster vil synge udvalgte hits og sange akkompagneret af RadioUnderholdningsOrkestret.

Koncerterne foregår denne gang i Tivoli's Koncertsal i København og er fastlagt til 29. & 30. april 2004 kl. 19.30. Billetter kan købes via www.billetnet.dk eller via telefon 70 15 65 65.

 

STATUS PÅ ÅRETS SOMMERKONCERTER

Vi har på nuværende tidspunkt oplysninger om følgende sommerkoncerter: SOMMERKONCERT I SKIVE, 4. JUNI 2003 KL. 19.30. "Musical Highlights med Stig Rossen & Emma Kershaw samt stort kor og orkester".

 

SOMMERKONCERT I SØNDERBORG, 25. JULI 2003. "Musical Night med Stig Rossen og stort orkester".

 

LANGELANDSFESTIVAL '03. Onsdag den 23. juli kl 14.00.


DR'S SLOTSKONCERTER 2003. Lørdag den 16. og søndag den 17. august kl.15.00 på Ledreborg Slot og i Mindeparken, Århus lørdag den 23.august kl. 15.00.

Billetsalget er godt i gang for de fleste af arrangementerne, ikke mindst slotskoncerterne har et supergodt salg. Vi mangler endnu nogle detaljer omkring koncerten i Sønderborg, men vi håber vi kan bringe konkrete oplysninger om dette snarest.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Sommerkoncerter 2003 

torsdag den 17. april 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

SOMMERKONCERT I SKIVE

Nu er billetsalget endelig startet for et specielt sommer arrangement.

Her er en chance for igen at opleve Stig og Emma Kershaw (fra Chess) i en koncert. Arrangementet hedder "Musical Highlights præsenteret af Stig Rossen & Emma Kershaw samt stort kor og orkester".

Arrangementet finder sted på Strandtangen ved Skive Lystbådehavn onsdag den 4. juni kl. 19.30. Varighed: Ca. 2,5 time.

Billetterne kan købes via www.billetnet.dk eller via telefon 70 15 65 65. Bemærk at der er tale om ståpladser og billetprisen stiger fra den nuværende 75 kr. til 125 kr. efter 2. maj!

 

SOMMERKONCERT I SØNDERBORG

Vi kan på nuværende tidspunkt også fortælle om en planlagt sommerkoncert i Sønderborg fredag aften den 25. juli. Koncerten hedder "Musical Night med Stig Rossen og stort orkester". Her vil man opleve de største hits fra bl.a. Chess, Miss Saigon, Les Miserables og Phantom of the Opera.

Den præcise lokalitet i Sønderborg kendes endnu ikke og billetsalget er endnu ikke startet, så vi anbefaler derfor, at I holder et lille øje med vores hjemmeside (www.aarhus-banden.dk), hvor vi vil oplyse om billetsalget så snart vi kan.

 

I ØNSKES ALLE EN RIGTIG GOD PÅSKE.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

 

Stig i programmet "Mit sande jeg" 

mandag den 31. marts 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Mange var heldige at få adgang til tv optagelsen af programmet

"Mit sande jeg" på TV2 og showet er nu programsat til

LØRDAG DEN 5. APRIL kl. 20.00

Der har desværre huseret vildledende oplysninger omkring tidspunktet, hvor dette program sendes, men vi har fået oplyst fra en ganske pålidelig kilde (dvs. Stig), at lørdag er dagen, hvor vi andre også får fornøjelsen af at opleve Stig's sande jeg!

 

TV2 skriver bl.a.:

 

Tag nu for eksempel Stig Rossen: Hvad tror en flok tilfældige turister, han laver til daglig? Hvilket dyr er Stig Rossen: Er han den brølende løve eller måske snarere den skrigende søløve? Er Stig i virkeligheden det blide lam - derhjemme altså? Hvad tror kollegaerne, hvad tror vennerne, og hvad mener familien om dyret i Stig Rossen?

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Billetsalg startet til Langeland og Slotskoncerter

mandag den 10. marts 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Billetsalget er netop startet til følgende arrangementer:

 

LANGELANDSFESTIVAL '03

Vi har nu fået endelig bekræftet, at Stig vil optræde på årets

Landelandsfestival onsdag den 23. juli kl 14.00. Billetter kan købes via Festival'ens egen hjemmeside, via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65.

Bemærk, at dagsbilletter kun kan købes ved indgangen den pågældende dag. Se også http://www.langelandsfestival.dk.

 

DR'S SLOTSKONCERTER 2003

DR's Slotskoncerter kan i år fejre 10 års jubilæum og der er planlagt et brag af et program, med højdepunkter fra de største succes'er præsenteret i løbet af de sidste 9 år. Gæstelisten omfatter bl.a. Tommy Körberg, Sanne Salomonsen, Stig Rossen. Finn Nørbygård, Karin Glenmark, Sebastian, Trine Gadeberg, Mastodonterne og mange flere. Solisterne pakkes ind af DR RadioUnderholdningsOrkestret, Koret Camerata samt konferencier Hans Otto Bisgaard. Af højdepunkter nævnes bl.a. Chess, ABBA the Concert, De Små Synger, The Magic Of The Beatles, De 3 Nordiske Tenorer, West Side Story og Cyrano.

Slotskoncerterne finder sted lørdag den 16. og søndag den 17. August kl. 15.00 på Ledreborg Slot og, for første gang, i Mindeparken ved Marselisborg Slot i Århus. Her er slotskoncerten programsat til lørdag den 23. august kl. 15.00.

Billetter til koncerterne på Ledreborg kan købes via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65.

Billetter til arrangementet i Mindeparken, Århus, kan købes fra Musikhuset i Århus på telefon 89 40 40 40 eller via www.musikhusetaarhus.dk.

Se også http://www.dr.dk/slotskoncerter.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

VIP invitation Stig Rossen TV2 

fredag den 7. marts 2003

 

VIP invitation!

( til alle fans samt deres familier)

Til nyt stort underholdningsshow på TV2, "Mit sande jeg".

 

Stig Rossen vil blive testet!

Hvor godt kender han sig selv?

Hvordan bliver han opfattet af venner, familie og kollegaer?

Hvordan opfører han sig i forskellige situationer?

Hvad kan få ham til at grine, græde m.m.?

Kender Stig Rossen sig selv godt nok til at vinde en luksusrejse? - eller

skal han tvinges til at gå på et "Kend dig selv-kursus" hos Carl Mar Møller??

 

En kendt kunstner komme på scenen og spille en sang, der har haft en særlig 

betydning for Stig Rossens liv. Timm Vladimir er vært på dette super underholdende show.

 

Optagelsen foregår på Nordisk Film, Mosedalvej 14, 2500 Valby, fra kl. 17.00 - 20.00: Tirsdag den 18. marts 2003

 

Der vil blive serveret gratis øl, vand og snacks.

For tilmelding ring til Tania (publikumskoordinator) på tlf.: 22 87 31 51,

eller e-mail til: taniamortensen@hotmail.com. Ring/skriv hurtigst muligt, da der er rift om pladserne!

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Mastiff Media ApS er kendt for programmerne: HIT MED SANGEN, DEN 6. SANS, KLASSEFESTEN, VENNER FOR LIVET OG DEN PERFEKTE FORBRYDELSE.

 

 

Nyt musical projekt 

onsdag den 19. februar 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

NY ROSSEN & RØNNOW PRODUKTION

Pressen kunne i går offentliggøre nyheden om det næste store projekt for makkerparret Rossen & Rønnow. Det bliver denne gang den for Stig yderst velkendte musical "Les Miserables". Som ved tidligere Rossen & Rønnow produktioner, bliver musicalen opført på engelsk. På grund af Stig's nære forhold til rettighedshaveren Cameron Mackintosh, er det lykkedes at opnå tilladelse til at opføre en helt ny, professionel opsætning af den komplette sceneudgave, som får danmarkspremiére i december.

 

Billetsalget startede også allerede i går og der er planlagt opførelser i følgende byer og perioder:

Århus Musikhus, 22. december 2003 - 4. januar 2004. www.musikhusetaarhus.dk eller på telefon 89 40 40 40.

Falkonersalen, København, 8. januar - 18. januar 2004. www.billetnet.dk eller på telefon 70 15 65 65.

Herning Kongrescenter, 2. februar - 7. februar 2004. www.herningbillet.dk eller på telefon 97 21 13 33.

Aalborg Kongres & Kulturcenter. Billetsalget er ikke begyndt og de endelige datoerne her kendes endnu ikke, men vi forventer, at det bliver i februar. Billetterne vil blive solgt via www.akkc.dk eller på telefon 99 35 55 66.

Vejle Musikteater 11. marts - 20. marts 2004. www.billetnet.dk eller på telefon 70 15 65 65.

 

GÆSTESOLIST PÅ NY CD

Nyhederne bragte for kort tid siden et indslag om en ny CD med Grethe Ingmann's bedste numre i anledning af, at det er 40 år siden Grethe og Jørgen Ingmann vandt det europæiske Melodi Grand Prix med "Dansevise".

Albummet har titlen "Kærlighed" og det indeholder en helt speciel overraskelse: En genindspilning af "Kærlighed" - nu som duet mellem Stig Rossen og Grethe Ingmann. Titelmelodien er skrevet af Bent Fabricius-Bjerre, der naturligvis også medvirker på denne nye indspilning. CD'en udkommer på mandag den 24. februar. Læs mere på http://www.cmc.dk/udgivelse.php4?id=321.

  

GÆSTESOLISTER 

Vi kan nu oplyse, at gæstesolisterne til Stig og RadioUnderholdningsOrkestrets arrangement i Cirkusbygningen i København i marts, bliver Trine Gadeberg og Joanna Ampil. Sidstnævnte er i øvrigt også gæstesolist på CD'en "Love Changes Everything". Der er endnu få billetter til disse koncerter og der er arrangeret endnu en koncert søndag den 23. marts kl. 15.00. www.billetnet.dk eller på telefon 70 15 65 65.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Stig i Godmorgen P3 

fredag den 17. januar 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG i GODMORGEN P3

Hermed lige en hurtig meddelelse om, at Stig Rossen og Mikkel Rønnow er gæster i radioprogrammet "Godmorgen P3" i morgen lørdag kl. 07.30 - 08.00.

 

COPACABANA CD 

Vi kan også fortælle, at cd'en med uddrag fra musicalen "Copacabana" nu kan købes på de teatre, hvor musicalen opføres. Så har man lyst til, allerede nu, at stifte bekendtskab med den dejlige musik, så kan cd'en købes både i Vejle, Århus og Ålborg. Pris 150,00 kr.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Stig i TV-Syd - Foredrag i Fredericia -

Midsommerkoncert i Varde 

onsdag den 15. januar 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I TV-SYD

I morgen torsdag den 16. januar kl. 19.30 bringer TV-Syd et interview med Stig i programmet Blitz.

 

TV-Syd skriver bl.a.:

Blitz er et program om den kommende tids kulturarrangementer i Syd- og Sønderjylland. Torsdag handler det blandt andre om Stig Rossen i den nye Musical "Copacabana" og Søren Østergaard.


MERE TV-SYD

Onsdag, den 22. januar kl. 19.30 starter TV-Syd en ny serie "Showtime – unge på vej til noget stort".

 

TV-Syd skriver om serien:

"I en ny enestående serie på 14 afsnit har vi på nært hold fulgt fem af stjernefrøene på Det danske Musical Akademi i Fredericia. Der satses på stærke lærerkræfter som blandt andre Stig Rossen. TV SYD har fulgt holdet gennem cirka halvdelen af de tre år, uddannelsen varer. Undervejs er der masser af sang, dans og musik. Noget stort er på vej."


FOREDRAG "KYS RUTINEN"

Søndag den 16. marts kl. 14.30 er der mulighed for at opleve Stig med foredraget "Kys Rutinen". FOF afholder et åbent arrangement i Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Pris 95 kr. Se www.bruunskepakhus.dk for flere oplysninger.

 

MUSICAL NIGHT MED STIG ROSSEN

Billetsalget er startet til en sommerkoncert i Varde 24. juli, hvor Stig med stort orkester bl.a. vil byde på de største hits fra Chess, Miss Saigon, Les Miserables og Phantom Of The Opera. Billetsalget er allerede i gang via Varde Turistkontor og Radio Charlie. Billetten koster 140 kr. Telefon 75225422.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Radio interviews ang. Copacabana 

onsdag den 8. januar 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

RADIO INTERVIEWS

I forbindelse med den meget nært forestående premiére på Copacabana i København, er Stig blevet interviewet af flere radiostationer.

 

Vi har følgende oplysninger på nuværende tidspunkt:

Torsdag 9. januar 2003

KulturNyt på P1 i perioden 06.00 - 09.00 ( formentlig mellem kl. 08.00 - 09.00, men vi kan desværre ikke være mere præcise her!). Interviewet genudsendes på P2 kl. 12.30 - 13.00 og igen på P1 kl. 18.50 - 19.20.

 

2 Mand og 1 Babe på POP FM - København 104.4 FM kl. 08.00 - 09.00

 

Desuden skal Stig interviewes af Københavns Radio i morgen, onsdag 8. januar, men vi ved endnu ikke, hvornår programmet vil blive sendt. Vi vil bringe oplysninger om dette på vores hjemmeside, så snart vi hører mere.

Stig forventer at der kommer flere interviews, så vi opfordrer til, at I holder øje med "Det Sker!" på www.aarhus-banden.dk, hvor vi vil lave opdateringer så snart vi hører nyt.

 

REKLAME SPOTS

Der er nu lavet reklame spots for Copacabana. Disse vil i første omgang blive sendt på TV2 Lorry, så hold øje med denne kanal, hvis muligt.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden

 

Stig i Go´morgen Danmark på TV2 

torsdag den 2. januar 2003

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi beklager at denne nyhed kommer ud med meget kort varsel, men vi har først nu erfaret, at Stig er med i TV2's Go´morgen Danmark allerede i morgen fredag den 3. januar, ca. kl. 07.45. Her skal han skal optræde som kok!

 

Der er flere Nyhedsmail-modtager der har oplyst os om dette og vi siger 1000 tak for hjælpen.

 

Husk også, at der er premiére på "Copacabana" i København næste fredag den 10. januar. Der er stadig billetter at få til denne musical.

 

Godt nytår! Vi glæder os til et godt Stig år med mange spændende nyheder.

 

Mange hilsner fra

Århus-Banden


© Inge Sørensen 2022