Nyhedsmails 2006


2006


Dansk Melodi Grand Prix - Julekoncert 2007 

og forårskoncert!! 

tirsdag den 19. december 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

DELTAGELSE I DANSK MELODI GRAND PRIX

Det er formentlig ikke forbigået jeres opmærksomhed, men Stig vil deltage i det næste danske Melodi Grand Prix.Han skal synge nummeret ”Så nær som nu”, der er skrevet og komponeret af Ivar Lind Greiner. Stig deltager i den anden semifinale, der finder sted i Aalborg 2. februar 2007. Billetter til dette arrangement kan købes via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65. Finalen afvikles i Forum, Horsens 10. februar 2007. Billetter hertil sælges via www.billetlugen.dk. Du kan læse mere her http://www.dr.dk/Melodigrandprix/Solister/2007/stigrossen.htm.

 

BILLETSALG STARTET FOR JULEKONCERT 2007

Jule koncertturnéen for 2006 er endnu ikke afsluttet, alligevel kan vi allerede nu fortælle, at billetsalget til julekoncerten i København 2007 ER startet! Billetterne sælges via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65.

 

PEDER MOST GARDENS FORÅRSKONCERT

Stig vil være gæstesolist ved Peder Most Gardens Forårskoncert i Tved Hallen, Svendborg den 11. marts 2007. Jan Schou vil være konferencier og der bliver mulighed for at høre et af de bedste danske brass band, tambour korps og trommekorps. Der er unummererede pladser, dørene åbnes kl. 14:00 og koncerten starter kl. 15:00.

Billetprisen er 167 kr. og 92 kr. for børn i alderen 5 – 12 år. Børn under 5 år har gratis adgang. Billetter kan købes via www.billetbyen.dk. Læs mere på www.pedermost.dk.

Stig og Århus Banden ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og spændende nytår. Vi ser frem til at levere mange friske nyheder i 2007.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i Dagens Danmark i dag!! 

tirsdag den 5. december 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I DAGENS DANMARK

Stig har netop meddelt os, at han er på vej til DR’s studie for at deltage i programmet Dagens Danmark i aften tirsdag den 5. december kl. 18.57. 

DR skriver på deres hjemmeside:

Aktuelt samtaleprogram, der har god tid til gæsterne. Hver dag med en historie fortalt direkte fra et sted i Danmark.

Programmet genudsendes onsdag 6. december kl. 12.35.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Interview i Go'aften Danmark aflyst - TV optagelse ved bog signering! 

mandag den 27. november 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

OPTRÆDEN I GO’ AFTEN DANMARK AFLYST

Desværre må vi oplyse, at det planlagte interview i Go’ Aften Danmark på TV2 i morgen aften 28. november er aflyst. Vi vender tilbage med nye oplysninger, hvis der bliver tale om at gennemføre interviewet på et senere tidspunkt.

 

TV OPTAGELSE VED BOG SIGNERING

I forbindelse med bog signeringen i Bog & Ide i Esbjerg, torsdag den 7. december kl. 16.00, vil TV2 Syd være til stede og indlede arrangementet med et interview med Stig kl. 15.00. Kl. 16.00 vil bog signeringen finde sted som planlagt og Stig vil snakke med kunderne. Her vil TV2 Syd også optage aktiviteterne. Resultatet af denne optagelse vil kunne ses i kulturmagasinet SPOTLIGHT på TV2 12. december kl. 19.30.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Velgørenhedskoncert i Tivoli og Bogforum! 

torsdag den 16. november 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Velgørenhedskoncert

I morgen 17. november 2006 deltager Stig i velgørenhedskoncerten ”The Diaspora for Africa Benefit Concert” til fordel for The International Foundation Against Malnutrition IFAM. Koncerten finder sted i Tivolis Koncertsal og omfatter et væld af danske kunstnere, støttet af kapelmester Bob Ricketts. Billetter købes via telefon 70156565 eller http://www.billetnet.dk

 

BOGMESSE I FORUM

Lørdag 18. november kl. 15:00 kan Stig opleves ved Bogmessen i Forum, han vil være at finde på Stand 3 - Balkonscenen. På www.bogforum.dk kan man læse følgende: Sangeren og skuespilleren Stig Rossen fortæller om sin selvbiografi og selvudviklingsbog ”Livet skal ikke leves på automatpilot”.

Entre kr. 90,00 for 1 dag kr. 180,00 for alle 3 dage. Billetter kan købes på www.billetnet.dk Åbningstider

Fredag d. 17. november kl. 10 - 19 

Lørdag d. 18. november kl. 10 - 19 

Søndag d. 20. november kl. 10 – 18

 

Mange hilsner

Århus-Banden


 

Stig i Cafe Hack - salg af jule cd starter - 

nytårskoncert, kirkekoncert og jubilæumskoncert!!

torsdag den 9. november 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I RADIOPROGRAMMET CAFE HACK

Stig var i Århus torsdag den 9. november for at deltage i Søren Dahls populære radio show Café Hack. Udsendelsen vil blive sendt på DR P4 på søndag den 12. november kl. 10.00 – 12.00. Stig er gæst i den første time. Se www.cafehack.dk/ og www.dr.dk/P4/Programmer/CafeHack/Forside.htm

 

NY JULE CD PÅ GADEN

Husk at salget af Stigs nye jule CD ”Når du ser et stjerneskud” starter på mandag den 13. november.

 

NYTÅRSKONCERT I BALLERUP SUPER ARENA

Stig optræder i Ballerup Super Arena 7. januar 2007. Anledningen er en nytårskoncert, hvor også Simone, Louise Fribo og Jesper Lundgaard vil være at finde blandt solisterne. Koncerten starter kl. 20.00.

 

KIRKEKONCERT

Stig giver koncert i Østervang Kirke ved Glostrup 4. marts 2006 kl. 15.00.

 

JUBILÆUMSKONCERT I MUSIKHUSET ESBJERG

Musikhuset i Esbjerg kan fejre 10 års jubilæum i 2007 og i den anledning er der arrangeret en jubilæumskoncert 14. marts 2007 kl. 20.00, med deltagelse af Stig og mange andre solister. Koncertprogrammet er ikke endeligt fastlagt, men der loves et bredt repertoire. Læs mere på http://www.mhe.dk/ Billetpris 265,00 kr. Billetsalget er startet!

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Interview i Se og Hør, gæst i "Go' Aften Danmark", ændring af spillested

mandag den 30. oktober 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

INTERVIEW I SE OG HØR

Stig er blevet interviewet til en artikel i Se og Hør. Vi kender desværre ikke den endelige dato for offentliggørelsen, men der er en chance for, at det bliver allerede i denne uge. Så hold øje med bladet der udkommer nu på torsdag 2. november.

 

STIG I ”GO ’ AFTEN DANMARK”

Stig er gæst i programmet ”Go’ Aften Danmark” 28. november, hvor han vil fortælle om den nye jule CD. Mon ikke der også bliver plads i udsendelsen til, at han giver et nummer fra CD’en, så vi kan begynde at komme i julestemning.

 

ÆNDRING AF SPILLESTED I SØNDERBORG

Arrangørerne bag julekoncerten i Sønderborg 16. december 2006 har desværre været nødsaget til at flytte koncerten. Planen var oprindeligt, at koncerten skulle foregå i den nye koncertsal Alsion, men koncertsalen er ikke blevet færdig rettidigt, og det har medført, at julekoncerten nu er flyttet til Frihedshallen ved

Idrætshøjskolen i Sønderborg. Arrangørerne beklager situationen og refunderer billetten til dem der måtte ønske dette. Der er stadig få billetter tilbage til denne koncert, der starter kl. 19.30.

Vi kan også fortælle, at salget af Stigs bog ”Livet skal ikke leves på automatpilot” fortsat går strygende. Bogen lå på bogsalgets Top 10 liste både i første og anden uge efter udgivelsen.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i radio, tv og aviser - endnu en ekstra julekoncert!

torsdag den 12. oktober 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig fortsætter sit indtog i de danske medier.

 

RADIO INTERVIEWS

Stig er gæst i DR P4 København på lørdag 14. oktober ca. kl. 09.40. Han kan også opleves på Radio 2 den 23. oktober kl. 08.00 – 08.45.

 

MULIGHED FOR AT SE/GENSE STIG I ”GO’ MORGEN DANMARK”

Det er i øjeblikket muligt at se udsendelser på Sputnik ganske gratis, så gik du glip af Stig’s optræden i ”Go’Morgen Danmark” mandag, eller har du lyst til at se det igen, så har du chancen her. Gå ind på http://sputnik.dk klik dig videre til den rette dato og find det rette klip. Tak til vores læsere for dette tip.

 

AVIS INTERVIEWS

Vi har tidligere omtalt, at Stig er blevet interviewet til flere aviser. Vi kan nu oplyse, at der har været interviews i Jyske Vestkysten og Kristeligt Dagblad 6. oktober. BT bragte deres interview med Stig 9. oktober. Ekstra Bladet har også noget på hjerte, så hold øje med deres avis 22. oktober.

 

EKSTRA JULEKONCERT I SØNDERBORG

Succes’en fortsætter og billetsalget er startet til den ekstra julekoncert, der nu er programsat i Sønderborg 16. december kl. 15.30.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Rettelse!

mandag den 9. oktober 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,


Desværre havde der indsneget sig en fejl i den information vi havde modtaget til nyhedsmailen, som vi udsendte 28. september 2006.

Indslaget med Stig i ”God Morgen Danmark” på TV2 var desværre i dag mandag den 9. oktober og ikke i morgen tirsdag den 10. oktober, som vi havde fået oplyst.

Til gengæld er der stadig en chance for at høre Stig i programmet ”Morgenhyrderne” på Radio100 FM, for det løber i stedet af stablen i morgen tidlig tirsdag 10. oktober mellem 08.00 og 09.00.

Vi beklager denne fejl og de ulemper vi kan have været årsag til.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Udgivelsesdato for jule CD, flere julekoncerter, radio- og tv interviews og meget andet! 

onsdag den 4. oktober 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

UDGIVELSESDATO FOR DEN NYE JULE CD

Det er med stor fornøjelse vi nu kan afsløre, at salget af Stigs nye jule CD starter 13. november 2006.

 

EKSTRA JULEKONCERTER

Salget af julekoncert billetter tordner derudad og to ekstra koncerter er nu planlagt henholdsvis i Odense den 10. december kl. 16:00 og i Aalborg den 14. december kl. 18.00.


JULE KONCERT BILLETTER

 Billetsalget er netop startet for julekoncerten i Ørslev Kirke 27. november kl. 19.30. Billetterne kan købes via Skælskør Turistbureau og billetprisen er 225,00 kr.

 

RADIO OG TV INTERVIEWS

I forbindelse med den forestående udgivelse af Stigs bog, kan vi nu løfte sløret for en række planlagte radio- og TV aktiviteter:

Interview med Helle Solvang på DR P2 Plus 9. oktober mellem kl. 13.00 og 14.00.

Interview i programmet ”Løkkegaards” på DR P1 17. oktober mellem kl. 10.03 og 11.30. Dette program genudsendes samme dag kl. 20.00 – 21.30.

Stig er gæst i talkshowet Meyerheim på TV2 Charlie 17. oktober kl. 20.30.

 

AVIS INTERVIEWS

Stig er netop blevet interviewet til både Jyske Vestkysten og BT, så vi opfordrer til at holde øje med disse aviser.

 

SIGNERINGSTURNÉ

I forbindelse med bogudgivelsen, er der også planlagt en landsdækkende signeringsturné. Her følger turnéplanen, som den ser ud lige nu:

Torsdag d. 19. oktober:

Bogparade i København, Adressen er:

HK, Artillerivej 30, 2300 København S

Program indtil videre: 

KL. 18.00-19.15 SPISNING (frivilligt) 

KL. 19.15-19.45 STIG ROSSEN 

KL. 19.45-20.15 MARTIN K 

KL. 20.15-20.45 SUZANNE BJERREHUUS 

KL. 20.45-21.15 LENE KAABERBØL

Fredag d. 27. oktober: Kl. 13.00-14.00, B.O. Bøger Kolding – Grøn zone, Kolding Storcenter 52, 6000 Kolding

Lørdag d. 28. oktober: Kl. 12.30-13.30, B.O. Bøger Rødovre, Rødovre Centrum 116, 2610 Rødovre

Lørdag d. 28. oktober: Udstillingen Femina Livsstil 2006, Øksne-Hallen, København. Femina anmelderen Sissel-Jo Gazan interviewer Stig i Festsalen kl. 15.00. Billetter kan købes via billetnet eller ved indgangen. Pris 95,00 kr.

Onsdag d. 8. november: Bogintro i Odense,Kl. 19.30-20.00, B.O Bøger, Odense, Vestergade 59-61, 5100 Odense C

Fredag d. 10. november: Kl. 16.00-17.00, B.O. Bøger, Kgs. Lyngby, Lyngby Storcenter 54, 2800 Kgs. Lyngby

Lørdag d. 11. november: Kl. 12.00-13.00, B.O. Bøger, Aalborg – Blå gade, Aalborg Storcenter 108, 9200 Aalborg SV

Mandag d. 27. november: Kl. 15.30-16.30, Bøger og papir, Skælskør, Algade 20, 4230 Skælskør

Torsdag d. 30. november: Kl. 13.00-14.00, B.O. Bøger, Helsingør, Helsingør Bycenter, Stürups Plads 1, 3000 Helsingør

Fredag d. 1. december: Kl. 16.00-17.00, Flensborg Boghandel, Ringsted, Sct. Hansgade 9, 4100 Ringsted

Lørdag d. 2. december: Kl. 14.00-15.00, B.O. Bøger, Hundige, Hundige Storcenter 5 B, 2670 Greve 

Søndag d. 3. december: Kl. 11.00-12.00, B.O. Bøger, Svendborg, Gerritsgade 28, 5700 Svendborg

Mandag d. 4. december: Kl. 16.00-17.00, Asmussen Boghandel og kontorforsyning, Skærbæk, Storegade 2, 6780 Skærbæk

Tirsdag d. 5. december: Kl. 15.30-16.30, Gad Bruuns Galleri, Århus, Nr. 423-424, M.P. Bruuns Gade 25, 8000 Århus C

Onsdag d. 6. december: Kl. 16.00-17.00, Bog & idé, Randers, Brødregade 6, 8900 Randers

Torsdag d. 7. december Kl. 16.00-17.00, B.O. Bøger, Esbjerg, Kongensgade 33, 6700 Esbjerg

Fredag d. 8. december: Kl. 16.00-17.00, B.O. Bøger, Vejle, Å-Centeret, Søndergade 24-26, 7100 Vejle

Lørdag 9. december: Kl. 12.00-13.00, B.O. Bøger Rødovre, Rødovre Centrum 116, 2610 Rødovre

Søndag d. 10. december:Kl. 12.30-13.30, B.O. Bøger, Odense, Vestergade 59-61,  5100 Odense C, Kl. 14.00-15.00, B.O. Bøger, Rosengårdscentret 53, 5220 Odense SØ

Mandag d. 11. december: Kl. 16.00-17.00, Kochs Bøger og papir, Kalundborg, Kordilgade 7-9, 4400 Kalundborg

Tirsdag d. 12. december: Kl. 16.00-17.00, Arnold Busck Boghandel, Maribo, Østergade 5, 4930 Maribo

Onsdag d. 13. december: Kl. 16.00-17.00, Bog & idé, Silkeborg, Vestergade 31-33, 8600 Silkeborg

Torsdag d. 14. december: Kl. 14.00-15.00, B.O. Bøger, Aalborg, Aalborg Storcenter 108, 9200                                                        Aalborg SV

Fredag d. 15. december: Kl. 16.00-17.00, Engsig Bøger, Danmarksgade 53, 9900 Frederikshavn

Lørdag d. 16. december: Kl. 14.00-15.00, Sønderborg Bog & idé, Perlegade 15, 6400 Sønderborg

Søndag d. 17. december: Kl. 11.00-12.00, B.O. Bøger Kolding, Kolding Storcenter 52, 6000 Kolding

Mandag d. 18. december: Kl. 14.00-15.00, Bog & idé, Hellan ApS, Horsens, Søndergade 30, 8700 Horsens

Tirsdag d. 19. december: Kl. 16.00-17.00, B.O. Bøger, Herning, Bredgade 35, 7400 Herning

Onsdag d. 20. december: Kl. 16.00-17.00, Arnold Busck Boghandel, Holstebro, Nørregade 13, 7500 Holstebro.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Billetsalg til Skærbæk, ny udgivelsesdato, Stig i "Morgenhyrderne" og  "God morgen Danmark"

torsdag den 28. september 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

JULEKONCERT BILLETTER

Billetsalget til julekoncerten i Skærbæk 4. december kl. 20.00 startede i dag torsdag 28. september. Billetterne sælges fra Skærbæk Fritidscenter på tlf. 74 75 19 70 og prisen er 300,00 kr. Det er også muligt at bestille en kombineret billet og julemenu til en pris af 448,00 kr. Billetter kan også købes i Tønder Banks filialer i området.

 

NY UDGIVELSESDATO

Udgivelsesdatoen for Stigs bog ”Livet skal ikke leves på automat pilot” er rykket frem, så det bliver nu muligt at købe bogen allerede fra mandag 9. oktober.


STIG HOS ”MORGENHYRDERNE” 

Stig vil allerede mandag 9. oktober fortælle om sin bog i radioprogrammet ”Morgenhyrderne” på Radio 100 FM. Lyt med i timen fra 08.00 til 09.00. Se www.radio100fm.dk 

 

STIG I ”GOD MORGEN DANMARK”

Stig vil også fortælle om bogen i ”God morgen Danmark” på TV2 10. oktober. Tidspunktet kendes endnu ikke, men ca. tider kan findes på tekst tv eller på hjemmesiden http://gomorgen.tv2.dk

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Vinderne er fundet - Foredrag i Rønne og Vordingborg - 2 rettelser! 

mandag den 18. september 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

KONKURRENCEN ER SLUT!

Og vinderne er fundet!! 

Først vil vi gerne på Stigs og egne vegne sende jer ET KÆMPE STORT TAK for de mange, mange sjove, spændende og meget inspirerende idéer vi har fået. Ikke mindst har det været en stor glæde at læse, at julekoncerterne faktisk betyder rigtig meget for rigtig mange mennesker! 1000 tak for de mange rosende ord.

Stig har nu trukket 10 numre op af hatten, og følgende har vundet et eksemplar af den nye jule CD:

Dorte Jørgensen, Ølstykke 

Pia Pedersen, ?? 

Tove Petersen, Ølgod 

Karen Hansen, Århus V. 

Bente Jensen, Ølstykke 

Gitte Jørgensen, Viborg 

Sanne Winkler Jakobsen, Fredericia

Ida Woldiderich, Århus 

Käthe larsen, ?? 

Grete og Vagn Sørensen, Kolding 

Vi ønsker TIL LYKKE. CD’en vil blive fremsendt så snart den er klar.

 

ROSSEN TIL RØNNE!

Stig smutter til Bornholm mandag 2. oktober, hvor han vil holde sit foredrag ”Kys rutinen” på Hotel Ryttergården kl. 17.00. Det er Erhvervsforum Bornholm, DiBa Bank og Bornholms Tidende, der står bag arrangementet. Pris 250 kr.

 

FOREDRAG I VORDINGBORG

Onsdag 4. oktober går turen til Vordingborg, hvor Stig vil holde sit foredrag om at undgå autopiloten i Medborgerhuset, Skovvej 2, kl. 19.00 – 21.30. Foredraget er arrangeret af LEA’s Aftenskole.

 

RETTELSER!

Ved en fejl har vi i vores nyhedsmail af 12. september bragt en forkert mail adresse, i forbindelse med køb af billetter til julekoncerten i Kalundborg 11. december. Den rigtige mail adresse er www.nvsbilletten.dk

Der havde desværre også sneget sig en fejl ind i samme mail vedrørende salg af julekoncertbilletter i Randers. Her kan billetterne bestilles via www.randersbilletten.dk

Vi beklager disse fejl.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


 

Ekstra julekoncert i København - gæstesolist fundet - 

opdateret turnéplan! 

tirsdag den 12. september 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

EKSTRA JULEKONCERT I KØBENHAVN! 

Ikke overraskende, så forløber billetsalget til årets julekoncert i Falconer Salen den 9. december i København så strygende, at der også i år bliver arrangeret en ekstra koncert kl. 16:00 Billetsalget til denne ekstra julekoncert starter i dag d. 12. september 2006 og salget sker via www.billetnet.dk eller telefon 70 15 65 65.

 

ÅRETS GÆSTESOLIST

Stig har nu afsløret navnet på gæstesolisten til årets jule koncerter. Hun hedder Karina Kappel, hun er 22 år og har netop udgivet CD’en ”So Secretely”. Karina synger især jazz og blues og har selv skrevet alle numrene til CD’en. Der er mange flere informationer på hendes hjemmeside www.karinakappel.com.

 

STATUS FOR JULEKONCERTERNE

Der er lavet en del tilføjelser til jule turné planen de sidste måneder. Vi har derfor valgt at bringe turné planen som den ser ud nu. Samtidig kan du finde status for, om billetsalget er startet og hvordan du kan købe billetter:

30. nov. Frederiksborg centret, Hillerød www.billetnet.dk 70156565

1. dec. Ringsted Teater & Kongrescenter www.billetnet.dk 70156565 

2. dec. Portalen, Greve www.billetnet.dk 70156565 

3. dec. Svendborg Idrætshal - Billetsalg ikke startet 

4. dec. Skærbæk Fritdscenter - Billetsalg ikke startet 

5. dec. Musikhuset Århus www.billetnet.dk 70156565 

6. dec. Værket, Randers www.billetbyen.dk 89135110

7. dec. Esbjerg Musikhus www.billetnet.dk 70156565 

8. dec. Musikteatret Vejle www.billetnet.dk 70156565 

9. dec. Falconer Salen, København www.billetnet.dk 70156565 

10. dec. Odense Koncerthus www.billetnet.dk 70156565

11. dec. Kalundborg Hallerne www.nvsbilletten.dk 59510915 

12. dec. Maribo hallen 54783660 54780290 

13. dec. Silkeborg Musikhus www.silkeborgbilletten.dk 86825509 & 86816566 

14. dec. Ålborg Kongrescenter www.billetnet.dk 70156565 

15. dec. Arena Nord, Frederikshavn - Billetsalg ikke startet 

16. dec. Alsion, Sønderborg - Billetsalg ikke startet 

17. dec. Brændkjær kirken, Kolding www.koldingbilletten.dk 70101016 

18. dec. Vejen Teater - Billetsalg ikke startet 

19. dec. Herning Kongrescenter www.billetnet.dk 70156565 

20. dec. Musikteatret Holstebro www.billetnet.dk 70156565

Som sædvanlig vil vi opdatere vores hjemmeside, så snart vi modtager oplysninger om, at et billetsalg starter.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Foredrag - udgivelsesdato for bogen - kirkekoncert m.m. 

tirsdag den 5. september 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Efter en vel overstået og varm sommer, er vi nu klar med nye oplysninger om Stigs aktiviteter.

 

FOREDRAG I HADERSLEV

Grib chancen for at opleve/genopleve Stigs foredrag “KYS RUTINEN”, hvor Stig øser af sine erfaringer om, hvordan du kan undgå automatpiloten – på jobbet, i fritiden og i familielivet. Det foregår på Harmonien i Haderslev 21. september 2006, kl. 19.30.

Foredraget varer ca. 1½ time og billetter kan bestilles via www.billetbyen.dk eller via Harmonien på tlf. 74 52 37 20. Billetprisen er 185,00 kr. Der er mulighed for at kombinere foredraget med spisning. Foredraget er arrangeret af AMS Coaching + Event.

 

TITEL OG UDGIVELSESDATO FOR STIGS BOG

I de sidste uger har Stig arbejdet hårdt på at færdiggøre bogen om foredraget ”Kys rutinen”. Manuskriptet er nu afleveret til forlaget, og udgivelsesdatoen er fastsat til 10. oktober 2006. Bogen får titlen ”Livet skal ikke leves på automatpilot”. Stig forventes at deltage i en del arrangementer i forbindelse med bogudgivelsen, og vi vil selvfølgelig vende tilbage med oplysninger, så snart vi får dem.

 

KIRKEKONCERT

Stig og pianist kan opleves ved en intim julekoncert 27. november i Ørslev Kirke, Skælskør. Billetsalget er endnu ikke startet, så hold øje med vores hjemmeside under ”Det sker”, hvor vi snarest vil oplyse, hvor og hvornår billetter kan købes.


JULEKONCERTER – BILLETSALG ER STARTET!

Vi kan oplyse, at billetsalget til julekoncerterne i Aalborg, Kalundborg og Odense netop er startet.


SIDSTE FRIST FOR KONKURRENCEN. DU KAN NÅ DET ENDNU!

Du har stadig mulighed for at deltage i konkurrencen om et eksemplar af Stigs kommende jule CD. Vi skrev om konkurrence betingelser i nyhedsmailen af 5. august 2006. Du kan også se mailen under ”Nyhedsmails” på vores hjemmeside.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er 15. september 2006.

Til sidst kan vi fortælle, at udover arbejdet med bogen, så har Stig også været i gang med at lave reklamespots for den nye jule CD.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Vind et eksemplar af Stigs nye jule-CD! 

lørdag den 5. august 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

VIND ET EKSEMPLAR AF STIGS NYE JULE-CD!

Der er stadig meget længe til jul og til den juleturné, vi alle glæder os til. Alligevel er der allerede nu gang i planlægningen, og i den forbindelse vil Stig meget gerne høre netop jeres mening!

Mange af jer husker sikkert scenografien fra de seneste 2 års julekoncert turnéer. Den, hvor vi blev mødt med masser af levende lys, små og store lanterner langs scenekanten, en kæmpe pejs, den store, røde, polstrede lænestol midt på scenen, sprossede vinduer på bagvæggen og så videre…

Hvordan oplevede I denne udsmykning? Hvad syntes I om den? Var det for meget, for lidt, kunne det gøres helt anderledes? Vi vil høre jeres ærlige mening! I er også meget velkomne til at sende gode idéer til dette års udsmykning.

Stig sætter 10 eksemplarer af sin kommende jule-CD på højkant, og vinderne vil blive udtrukket blandt de svar, vi modtager fra jer. Send jeres mening og gode idéer til os på mail adressen mail@aarhus-banden.dk

Sidste frist for at deltage i denne lille konkurrence er 15. september.

Vinderne vil modtage besked direkte, og vi sender gevinsten, så snart den ligger klar. Vindernavnene vil blive bragt på vores hjemmeside den 18. september.

Vi håber at I, på trods af sommervarmen, vil prøve at genopfriske juleoplevelserne fra de seneste par år, og vi glæder os til at høre fra jer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

FOF-foredrag i efteråret og bog udgivelse 

mandag den 3. juli 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOF – FOREDRAG

Stig har indgået en aftale med FOF aftenskolen om en række åbne foredrag, der finder sted i efteråret:

Hjørring - 23. oktober 2006 kl. 19.00.

Aalborg - 24. oktober 2006 kl. 19.00.

Silkeborg - 25.oktober 2006 kl. 19.00.

Vejle - 26. oktober 2006 kl. 19.00.

Randers - 30. oktober 2006 kl. 19.00.

Esbjerg - 31. oktober 2006 kl. 19.00.

Horsens - 9. november 2006 kl. 10.00.

Hold øje med FOF’s hjemmeside eller den lokale avis for nærmere detaljer om de enkelte foredrag.

 

LÆREBOG OG BIOGRAFI

Stig fortæller os, at han er i fuld gang med at skrive en lærebog om teknikken bag foredraget ”Kys rutinen”. Bogen vil fortælle om, hvordan han genvandt entusiasmen og nærværet, der driver lysten til at være skuespiller og sanger. Stig syntes det tegner meget lovende. Det har dog vist sig svært for ham at skille tingene ad, så bogen er derfor på vej til at udvikle sig til en kombineret lærebog og biografi: ”My life so far”. Bogen skrives i et samarbejde med journalisten Helle Broberg Nielsen og titlen bliver formentlig ”Kys rutinen”. Udgivelse forventes at blive sidst i oktober.

 

Fortsat god sommer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 


Kys Rutinen special, kirkekoncert, friluftskoncert 

og ny koncert med Simone 

tirsdag den 20. juni 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Efter en vel overstået musical tid på Odense Teater, så har Stig nu fyldt kalenderen med nye aktiviteter.

 

KYS RUTINEN SPECIAL

Hjallerup tilbyder et specielt Sankt Hans arrangement fredag 23. juni kl. 19.30 i anledning af Hjallerup Borgerforenings 100-års jubilæum. Der er gratis adgang. Læs mere på http://www.hjallerup.info/default.asp?lang=da

 

KIRKE KONCERT I ODDEN KIRKE

Stig giver koncert i Odden Kirke 2. juli 2006. Vi må desværre også oplyse, at efter blot en lille notits i kirkebladet, så er alt udsolgt!

 

FRILUFTSGUDSTJENESTE PÅ FYN

Stig deltager i en spændende og anderledes friluftsgudstjeneste i Gudbjerglund ved Gudme på Fyn 9. juli kl. fra kl. 14.00. Gudstjenesten og den efterfølgende koncert varer i ca. 2 timer. Arrangører af koncerten er foreningen Gudbjerglund og initiativgruppen. Billetter kan købes i Dagli´brugsen i Gudbjerg, Oure-vejstrup Andelskasse i Oure og i Morgenfruens blomster i Hesselager eller bestilles ved Kirsten Frandsen på telefon 20332536.

 

KONCERT MED SIMONE

Har du endnu ikke oplevet en koncert med Stig og Simone eller syntes du, som rigtig mange andre, at de to er en fantastisk kombination, så er chancen der 23. september kl. 20.00 i Næstved hallen. Se mere www.naestved-hallen.dk eller hold øje med vores hjemmeside. Billetsalget er endnu ikke startet.

 

UDSTILLING AF KOSTUMER FRA CHESS OG LES MISERABLES

Foyeren i Musikhuset i Århus har netop nu en kostume udstilling, hvor man kan se dragter fra bl.a. Rossen & Rønnow musical produktionerne Chess og Les Miserables. Der er gratis adgang til udstillingen. Læs mere på http://www.musikhusetaarhus.dk/Default.aspx?ID=44

 

GENERELT OM BILLETSALG

I forbindelse med billetsalg til både julekoncerter og andre arrangementer kan vi oplyse, at vi dagligt prøver at holde os ajour med, hvornår billetsalgene starter. Da det er det enkelte teater/musikhus der beslutter, hvornår billetsalget begynder, er det nødvendigt at holde øje med de enkelte udsalgssteder. Vi kan derfor kun opfordre til at holde øje med vores hjemmeside som vi bestræber os på at opdatere løbende. Du er meget velkommen til at sende os en mail, hvis du ser informationer om billetsalg.

 

Fortsat god sommer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i TV2/FYN og gospel koncert i Vejle 

mandag den 10. april 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I DOKUMENTARSERIE PÅ TV2/FYN

TV2/Fyn viser lige nu en dokumentarserie i 4 dele, der hedder ”Bag kulissen på Odense Teater”. Serien følger produktionen af musicalen ”Kærlighedens Farver”, hvor Stig har en af hovedrollerne. 1. del af serien blev vist søndag 9. april 2006 kl. 19.30 og serien fortsætter de næste 3 søndage. Episoderne har en varighed af 15 minutter og du kan se første del på hjemmesiden www.tv2fyn/dk,  hvor du også kan læse mere om tv produktionen.

 

INTERVIEW I 11’EREN, TV2/FYN 

Onsdag 26. april kl. 11.00 vises et længere interview med Stig om hans forestående debut på Odense Teater og hans liv på Fyn. Interviewet er en forlængelse af dokumentarserien om stykket ”Kærlighedens Farver” og går tæt på både Stigs dagligdag på Odense Teater, og personen Stig Rossen.

 

GOSPEL KONCERT

Stig og Trine Gadeberg kan opleves i Musikteatret i Vejle søndag den 28. maj kl. 20.00, hvor der bydes på gospel koncerten ”Sound Of Gospel”. Som en ekstra bonus kan man opleve Etta Cameron, der vil være med som speciel gæst. Billetter kan købes via Musikteatret i Vejle, telefon 79 43 20 30 eller via www.billetnet.dk . Priserne ligger på 295,00 kr., 275,00 kr. og 255,00 kr.(Billetsalget starter i løbet af få dage.)

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Eksklusiv aften i selskab med Stig Rossen 

torsdag den 2. marts 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

”Viva Las Vegas” aften til fordel for Dansk Røde Kors

Stig præsenteres som trækplasteret ved et velgørenhedsarrangement lørdag 25. marts 2006 til fordel for Dansk Røde Kors, og der loves en unik koncertoplevelse. Her vil Stig præsentere showet ”Viva Las Vegas”, hvor han vil synge et repertoire af Nat King Cole, Elvis Presley, Frank Sinatra, Eric Clapton, Tom Jones og Stevie Wonder. Showet finder sted på Hotel Hilton Copenhagen Airport, og omfatter også en udsøgt gallamiddag, musikalsk indslag af jazz sangerinden Karina Kappel og underholdning af Casper Christensen. Kl. 22:30 spilles der op til dans, der er fri bar, og der er opstillet pokerborde, hvor der er chance for at vinde flotte præmier, alt sammen i en god sags tjeneste. Prisen for hele dette arrangement er 2.500 kr. inkl. drikkevarer og overskuddet går ubeskåret til Dansk Røde Kors. Læs mere på www.lasvegasgalla.dk. Reservation til dette arrangement via tlf. 32 445 208 eller send en e-mail til cb_copenhagen-airport@hilton.com

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 


Foredrag i Brøndby og juleturné oversigt 

søndag den 26. februar 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOREDRAG

Der er mulighed for at opleve Stigs foredrag 28. marts i forbindelse med en temaaften på Restaurant Brøndby i Brøndby. Arrangementet inkluderer buffet fra kl. 18.30 og foredraget er fra kl. 20.00 – 21.30. Pris inkl. buffet 325,00 kr. Læs mere her http://www.restaurant-broendby.dk/pdf/temabrochure.pdf. Tilmelding sker til Restaurant Brøndby på telefon 43 26 29 00.


JULEKONCERT TURNÉ

Vi har modtaget en opdateret turnéplan for årets julekoncerter. Flere af koncerterne er endnu ikke sat til salg, så vi opfordrer til at holde øje med vores hjemmeside. Her vil vi bringe information om billetsalg så hurtigt vi kan. 

30.11 - Frederiksborgcentret, Hillerød – kl. 20.00

01.12 - Ringsted Kongrescentret, Ringsted – kl. 20.00

02.12 - Portalen, Greve – kl. 20.00

03.12 - Svendborg Idrætshal, Svendborg – kl. 16.00

05.12 - Musikhuset, Århus – kl. 19.30

06.12 - Værket, Randers – kl. 20.00

07.12 - Musikhuset, Esbjerg - kl. 20.00

08.12 - Musikteatret, Vejle – kl. 20.00

09.12 - Falconersalen, København – 16.00 og kl. 20.00

10.12 - Koncerthuset, Odense – kl. 20.00

11.12 - Kalundborg Hallerne, Kalundborg – kl. 20.00

13.12 - Silkeborg Musikhus, Silkeborg – kl. 20.00

14.12 - Aalborg Kongrescenter, Aalborg – kl. 21.00

15.12 - Arena Nord, Frederikshavn – kl. 20.00

17.12 - Brændkjærkirken, Kolding – kl. 14.30, 17.00 og 19.30

18.12 - Vejen Teater, Vejen – kl. 20.00

19.12 - Herning Kongrescenter, Herning – kl. 20.00

20.12 - Musikteatret Holstebrohallen, Holstebro – kl. 20.00.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


 

Foredrag, koncert i Gørlev og Odense samt flere julekoncerter 

onsdag den 15. februar 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOREDRAG ”KYS RUTINEN” 

FOF Odense inviterer til foredrag mandag 6. marts 2006 kl. 19.00 – 21.30. Her kan Stigs populære foredrag ”Kys Rutinen” opleves i MAGASINET, Brandts Passage 26 – Brandts Klædefabrik, 5000 Odense. Billetpris 95,00 kr. Tilmelding på tlf. nr. 66 14 80 15. 

 

KONCERT MED STIG OG SIMONE

Koncert kombinationen Stig og Simone må siges at være en succes, og endnu en koncert med de to kan opleves i Gørlev Hallen, Gørlev søndag den 2. april 2006 kl. 15.00. Billetter sælges via www.billetnet og priserne ligger fra 280,00 – 345,00 kr. plus gebyr.


MUSICAL-GALLA I DEN FYNSKE LANDSBY

4. juni 2006 kl. 20.00 deltager Stig i en stor Musical-galla sammen med Kurt Ravn, Susanne Elmark og Trine Gadeberg. JVB - Fyn står bag dette arrangement og det løber af stabelen i Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, Odense. Billetter kan købes via www.billetnet.dk, prisen er 328,00 kr. plus gebyr og det er unummererede pladser. Læs mere her: http://www.jvb.dk/programodense.html

 

JULEKONCERTER

Yderligere to julekoncerter er nu fastlagt. 1. december 2006 kl. 20.00 kan Stig opleves i Ringsted. Billetterne er allerede nu sat til salg via www.billetnet.dk. Billetpriserne er 220,00 – 300,00 kr. plus gebyr. Det er også muligt at købe en kombineret julemenu og koncertbillet. Her ligger priserne fra 395,00 – 475,00 kr. plus gebyr.

15. december kl. 20.00 er der arrangeret julekoncert med Stig i Arena Nord, Frederikshavn. Her er billetsalget endnu ikke startet, så hold øje med vores hjemmeside under ”Det sker”.

Apropos julekoncerter, så kan vi fortælle, at Stig er i fuld gang med indspilningen af en ny jule CD! Det vil vi snart bringe meget mere om.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Ekstra koncert i Maribo og billetsalget er startet til 

"Kærlighedens farve" 

torsdag den 26. januar 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi har modtaget nedenstående tilbud fra Susanne Østergaard, der er Event Arrangør i rejseklubben, og vi lader det straks det gå videre til jer:

 

EKSTRA KONCERT I MARIBO – TILBUD FRA LOLLAND-FALSTERS FOLKETIDENDES REJSEKLUB

Som tidligere annonceret, giver Stig og Simone koncert i Maribo fredag den 31. marts 2006 kl. 20.30. Denne koncert blev udsolgt på bare 2 dage, så nu er der arrangeret en ekstrakoncert lørdag den 1. april 2006 kl. 15.00.

Det almindelige billetsalg til ekstrakoncerten starter den 1. februar. Billetprisen er 275,00 eller 235,00 og salgsstederne er de samme som sidst: Vinhuset Maribo tlf. 54780290, Butik 12-24 tlf. 54781224, Butik Nr. 17 tlf. 54783808 (Maribo) og 54706462 (Sakskøbing), Maribo Turistbureau: 54780496 samt turistbureauerne i Nakskov og Nykøbing F.

 

Det lokale dagblad Lolland Falsters Folketidende tilbyder via deres Rejseklub, læserne samt alle Stig Rossen fans følgende særlige arrangement: 

Inden koncerten mødes vi i Maribohallen kl. 12.30 til en spændende brunch (inkl. juice, kaffe og te). Under frokosten har Stig lovet at kigge forbi og hilse på os, inden han går på scenen kl. 15.00. Pris for arrangementet inkl. en af de absolut bedste billetter er 450 kr. Bestilling af arrangementet kan ske fra fredag den 27. januar til Susanne Østergaard på tlf. 54 78 36 60. Tilbuddet bliver annonceret i dagbladet Folketidende lørdag den 28. januar.


MUSICALEN ”KÆRLIGHEDENS FARVE”

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at billetsalget til musicalen ”Kærlighedens farve”, som opføres på Odense Teater fra 4. maj til 14. juni 2006 allerede er startet. ”Kærlighedens farve” er en erotisk musical om forbudte følelser – efter H. C. Andersens "Mulatten" – med musik af Sebastian. "Kærlighedens farve" tager os med på eventyr på tropeøen Martinique. Billetter kan købes via www.billetnet.dk og priserne ligger fra kr. 150,00 til Kr. 300,00

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Interview med Stig i "Her og nu"! 

onsdag den 11. januar 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Stig er blevet interviewet af ugebladet ”Her og nu”, i forbindelse med en artikelserie der hedder ”Tæt på”. Stig har fået oplyst, at artiklen vil blive bragt i det nummer der udkommer nu på torsdag 12. januar 2006.

Vi skal dog tage forbehold for eventuelle ændringer.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Koncerter i Maribo, Als og julekoncerter i Kolding 

lørdag den 7. januar 2006

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Godt nytår! Vi håber I alle er kommet godt ind i 2006 og er klar til nye Stig Rossen koncerter og andre gode oplevelser.

 

KONCERT I MARIBO

Stig og hans 6 mands orkester kan opleves ved en koncert i Maribohallerne fredag 31. marts 2006. Simone er med som gæstesolist. Koncerten er arrangeret af HMH Music. Billetterne koster fra 235 til 275 kr. og de kan købes via turistkontorerne i Maribo, Nykøbing F og Nakskov. I Maribo kan billetter desuden købes i butikkerne No. 17, Vinhuset og 12:24 og i Sakskøbing i butikken No.17, Søndergade 27. Billetsalget starter 16. januar 2006.

 

EN SØNDAG PÅ ALS 2006

Også på Als er der tradition for slotskoncerter, og Stig er blandt årets solister ved arrangementet ”En søndag på Als” der finder sted 20. august. Arrangementet finder sted i Augustenborg Slotspark og er bl.a. arrangeret af Sønderborg Symfoniorkester, som naturligvis også er den musikalske rygrad ved arrangementet. Ved køb af billetter inden 24. januar er prisen 225 kr. inkl. gebyr. Herefter stiger prisen gradvist. Slutprisen er 335 kr.! Læs mere her: www.alskoncert.dk

Hold øje med denne hjemmeside, hvor flere solister vil blive tilføjet løbende. Billetter kan bl.a. købes via www.billetlugen.dk og www.billetbyen.dk samt forskellige turistbureauer i Jylland og på Als.

 

JULEKONCERT I KOLDING 2006

Det er ganske vist tidligt, men billetterne til de traditionelle julekoncerter i Brændkjærkirken, Kolding kan allerede nu købes via www.koldingbilletten.dk Koncerterne finder sted søndag 17. december kl. 14.30, 17.00 og 19.30. Traditionen tro er koncerterne arrangeret af Flisepudserlauget, billetprisen er i år 195 kr. og det er unummererede pladser.

 

Mange hilsner

Århus-Banden


© Inge Sørensen 2022