Nyhedsmails 2008


2008


Billetter til juleturnéen 2009 

tirsdag den 16. december 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

BILLETTER TIL JULETURNÉEN 2009

Du kan allerede nu sikre dig billetter til Stigs julekoncerter i 2009. Billetsalget er startet i København, Svendborg, Randers og Kolding, og vi forventer, at en del byer åbner op for salget meget hurtigt.

Billetterne sælges almindeligvis via www.billetnet.dk tlf. 70156565 eller www.billetten.dk

Hold øje med kalenderen på www.stigrossen.dk hvor vi bringer oplysninger om billetsalget så snart vi hører om det.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Rettelse - Salg af Four Jacks billetter - Barrage jule CD - Shoppen er blevet international!

søndag den 7. december 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

RETTELSE

Da vi skrev om juleudfordringen i vores nyhedsmail den 18. november, fik vi desværre oplyst en forkert e-mail adresse. Vi beklager meget denne fejl  og iler med at bringe den rigtige e-mail adresse her: mail@aarhus-banden.dk

 

FOUR JACKS BILLETTER

Som oplyst tidligere så vender Four Jacks teaterkoncerten tilbage til Glassalen i Tivoli i 2009, hvor der er repremiere 17. april 2009. Herefter kan teaterkoncerten opleves alle aftener kl. 19.30 i perioden 18. – 30.april, dog undtagen mandage, men til gengæld med to forestillinger på lørdage og søndage kl. 16.00 og 19.30. Billetsalget er netop startet via www.billetnet.dk

Billetsalget til Four Jacks i Tinghallen, Viborg 23. maj er nu også startet via www.billetnet.dk - Se Tour planen på www.stigrossen.dk under Kalender.

 

BARRAGE JULE CD

Den canadiske gruppe Barrage, som for tiden optræder med Stig på juleturnéen, har netop udgivet en jule cd, hvor Stig optræder som gæstesolist med 2 numre. Denne cd kan købes via Stigs internet shop:www.stigrossenshop.dk Prisen er 99,95 kr. Bemærk at sidste frist for at købe denne cd er 31. december 2008.

 

INTERNET SHOP

Stigs internet shop er nu blevet international. Det betyder, at det ikke længere kun vil være danske kunder der kan købe Stigs bog, cd’er og dvd’er via internettet, nu vil de internationale fans også få nemmere adgang til de mange gode tilbud. Ved køb via disse hjemmesider får man også mulighed for at få produkterne signeret af Stig. Her er chancen for at købe den rigtige julegave/mandelgave/fødselsdagsgave/gave til dig selv eller lignende. 

Følg dette link til de mange fristelser: www.stigrossenshop.com 

Danske kunder kan fortsat benytte dette link: www.stigrossenshop.dk 

P.S. Ved bestilling af signerede produkter kan der forekomme lidt forsinkelse i levering på grund af juleturnéen.

Vi vil hermed gerne sige tak for de mange konkurrence forslag vi allerede har fået, vi glæder os til at modtage mange flere, nu hvor mail adressen er rettet. Vi siger også tusind tak for de mange julehilsner I har sendt os, og vi vil gerne benytte lejligheden her til at ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt og spændende år 2009 med masser af gode Stig oplevelser.

 

Mange julehilsner

Århus-Banden


 

Stig i DR's juleshow og en juleudfordring! 

tirsdag den 18. november 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

DR’S JULESHOW 2008

For tredje år i træk vil DR lave et stort og flot juleshow med masser af julestemning og musikalsk stjernedrys, og de inviterer igen i år publikum til en helt speciel live oplevelse. Juleshowet kan opleves i Aalborg Kongres og Kultur Center fredag 21. og lørdag 22. november. Showet vil blive vist på DR op mod jul og også i selve juledagene. Udover Stig, vil man også kunne opleve Hanne Boel, Eagle Eye, Cherry, MC Ejnar, Sys Bjerre, Blake, Katie Melua, Veronica Maggio, Safri Duo, Birthe Kjær, Nik og Jay, Maia Hirasawa, Gavin Degraw, Maria Lucia og Rick Astley. Billetter kan købes via www.billetnet.dk eller på tlf. 70 15 65 65 og priserne er hhv. 380, 440, 500 og 570 kroner. Billetsalget er startet.

 

EN JULE UDFORDRING!

Har du lyst til at bestemme, hvad Stig skal synge til julekoncerten i 2009?

Det lyder helt utroligt, men næste år er det faktisk 15. gang, at Stig vil synge julen ind i Brændkjærkirken i Kolding. Fra en spæd start med en enkelt julekoncert i julen 1995, er antallet af julekoncerter nået op på 32 i 2008! Jule turnéen i 2009 bør derfor være noget ganske særligt, og så er det jo oplagt at Stig's trofaste publikum gør deres indflydelse gældende.

Det er ganske vist i endda rigtig god tid at vi præsenterer jer for denne opgave, men da det jo er de færreste af os der husker vores yndlings julesang i juni måned, så kommer udfordringen til jer allerede nu. De næste mange uger vil vi alle høre ufatteligt mange smukke julesange og salmer, og der er uden tvivl mange blandt dem, som vi gerne vil høre Stig synge for os.

Send dit sangforslag til os på e-mail adressen mail@aarhus-banden.dk Som tak for indsatsen vil Stig udtrække 3 vindere blandt de indsendte forslag og gevinsten er 3 valgfrie produkter fra Stig Rossen Shoppen pr. vinder. Vi satser på, at Stig finder de tre heldige vindere inden han drager på turné i USA, så sidste frist for indsendelse er 1. februar 2009 og vinderne får direkte besked. Vindernavnene vil blive offentliggjort i løbet af februar måned 2009.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Four Jacks på DVD, "Klovn" på DVD, ekstra julekoncerter og en julekoncert aflyst!   

tirsdag den 28. oktober 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS PÅ DVD

Teaterkoncerten ” Four Jacks - Åh, den vej til Mandalay” udkommer nu på DVD. Udgivelsen indeholder også en bonus CD fra showet. Salget starter 7.november og den kan allerede nu forudbestilles på http://shop.stigrossen.dk

 

KLOVN SÆSON 5 PÅ DVD – DEN MED STIG

Sæson 5 af komedieserien Klovn udkommer d. 4. november - Stig er med i afsnittet "Surprise Mia". Denne episode blev vist på TV2 Zulu den 5. maj 2008.

 

JULEKONCERT I ODDER AFLYST

Det har desværre været nødvendigt at aflyse julekoncerten i Odder 12.december.

 

EKSTRA JULEKONCERTER I KOLDING

Aflysningen af julekoncerten i Odder den 12. december har til gengæld givet plads til 2 ekstra koncerter i Brændkjærkirken i Kolding. Disse koncerter afvikles kl. 18.00 og kl. 20.30. Billetterne sælges via www.billetten.dk og salget er startet.

Bemærk at billetsalget til julekoncerterne nu er i gang over alt i Danmark.I kan se hele turnéplanen på www.stigrossen.dk under kalender.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Top Charlie -stemme på DVD - nyt om USA turneen 

fredag den 19. september 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS I TOP CHARLIE

Four Jacks, dvs. Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann, vil være gæster i programmet “Top Charlie” og optagelsen finder sted på Damhuskroen torsdag den 16. oktober kl. 12.00 – 15.30. Se www.damhuskroen.dk. Showet vil blive vist på TV Charlie i løbet af foråret 2009.  Se også http://charlie.tv2.dk/article.php/id-14559026.html

 

STIG LÆGGER STEMME TIL NY DISNEY DVD

Tegnefilmen ”Narnia Prins Caspian” udkommer på DVD den 18. november 2008. Stig har lagt dansk stemme til den onde Kong Miraz.

 

JULETURNEEN

Billetsalget til årets jule turné er i fuld gang over hele landet. Turne planen kan altid følges på Stigs hjemmeside www.stigrossen.dk under punktet Kalender. Vi kan oplyse at der netop er tilføjet endnu en koncert nemlig i Lillebæltshallen, Middelfart den 1.december. Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med www.fyensbilletten.dk

 

USA TURNE I 2009

Stigs turné til USA, der gennemføres i starten af 2009 er også ved at tage endelig form. Turnéen starter i Aiken, South Carolina 12. februar og slutter i Rutland, Virginia 21. marts. Som noget nyt kan vi oplyse, at gruppen Barrage vil optræde sammen med Stig flere gange undervejs på turnéen. Indtil videre er de med på datoerne 26. februar, 28. februar og 5. marts. Se turnéplanen på www.stigrossen.dk

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Four Jacks kommer til Nykøbing Falster 

mandag den 23. juni 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOUR JACKS I NYKØBING FALSTER

Stig Rossen kommer til Nykøbing Falster Hallen 3. august 2008 med teaterkoncerten ”Åh, den vej til Mandalay” sammen med Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann. Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med www.billetnet.dk og www.stigrossen.dk

 

BILLETSALGET ER STARTET

Til Four Jacks teaterkoncerten i Musikhuset Århus den 7. maj 2009 www.billetnet.dk eller Musikhuset Århus tlf. 89 40 40 40

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Sebastian koncerten aflyst - Special tilbud stadig gyldigt...

fredag den 30. maj 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

SEBASTIAN KONCERT AFLYST

Vi har desværre fået oplyst, at koncerten den 7. juni i Hedeland er blevet aflyst. Der er ikke givet en konkret årsag, pressemeddelelsen skriver følgende:

"Aflysningen sker for at kunne gennemføre årets omfattende Kul'tour-program på en forsvarlig måde". Allerede købte billetter refunderes på alle BILLETnet salgssteder, dog minus gebyret.

 

SPECIELT TILBUD – GÆLDER ENDNU 

Du har stadig mulighed for at benytte dig af Stigs specielle tilbud KUN for modtagere af denne nyhedsmail: Besøg: http://shop.stigrossen.dk og se om din samling er komplet. De første 300 bestillere får gratis cd’en ”Når du ser et stjerneskud” (udgaven UDEN bonustrack). Du skal blot skrive koden ”SRGLO62” i bemærkningsfeltet, når du sender din bestilling.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Årets solist på juleturnéen - koncert på Hindsgavl Slot 

og Four Jacks i 2009

torsdag den 22. maj 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

ÅRETS GÆST/ER PÅ JULETURNÈEN

Vi kan glæde os ekstra meget til julekoncerterne i år. Stig har nu løftet sløret for årets solist ved julekoncerterne, og denne gang er det ikke én person, men i stedet en hel gruppe. Ikke nok med det, det er også en international gruppe.

Stig vil i år præsentere gruppen Barrage fra Canada for sit trofaste publikum. Barrage vil spille deres egne numre og derudover naturligvis akkompagnere Stig undervejs i koncerten. Du kan læse om gruppen Barrage her http://www.barrage.org/

 

STIG OPTRÆDER PÅ HINDSGAVL SLOT

Det er sangens år, og det forpligter, mener man ved Middelfart Musikaftenskole. Derfor arrangerer de nu en ”swingende” slotskoncert med Stig Rossen og den unge sangerinde Line Krogholm samt det lokale JRs Bigband på Hindsgavl Slot søndag den 24. august fra kl. 14.30 til 17.00. Også de lokalkendte kor Caramba Kor og Choir Please er med ved arrangementet.

Det vurderes, at der er plads til omkring 1000 koncertgængere i parken, som kan følge med fra lejede havestole eller medbragte tæpper. Der bliver mulighed for at købe lækker mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Billetsalget forventes at starte midt i juni, billetter vil blandt andet kunne købes via Fynsbilletten. Læs meget mere om arrangementet her: http://www.fyens.dk/article/995076:Middelfart--Stig-Rossen-svinger-paa-Hindsgavl-Slot

 

FOUR JACKS I TIVOLI OG PÅ TURNÈ I 2009

Som oplyst tidligere vil Stig igen være at finde i Glassalen i Tivoli som en del af Four Jacks i 2009. Koncerten spilles fra 13. – 27. april 2009, hvorefter de 4 herrer drager på turné. Turnéen er planlagt til at vare det meste af maj måned 2009 og de første 8 byer er klar:

Ålborg den 1. maj

Randers den 3. maj

Århus den 4. maj

Skive den 12. maj

Esbjerg den 14. maj

Vejle den 15. maj 

Odense den 17. maj 

Kolding den 20. maj.

Vi vil bringe information om billetsalg så hurtigt som muligt.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stigs egen webshop - SPECIELT TILBUD - foredrag 

mandag den 12. maj 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIGS EGEN WEBSHOP

Stig har netop oprettet sin helt egen webshop, hvor du kan købe alle hans cd’er, dvd’er og selvfølgelig også hans bog. Stig vil signere alle produkterne, og du kan endda få dem signeret med en speciel hilsen.

Bemærk også, at nogle ting KUN kan købes ad denne vej, det gælder f.eks. cd’en ”VOICES Live”. Besøg shoppen og tjek, om din cd samling nu også er komplet. Stig har lige nu et helt specielt introduktionstilbud:

GRATIS SIGNERET COPACABANA CD TIL DE FØRSTE 50 BESTILLINGER!

Adressen er: http://shop.stigrossen.dk

 

SPECIELT TILBUD – KUN FOR MODTAGERE AF DENNE MAIL

Stig har et specielt tilbud KUN for modtagere af denne nyhedsmail:

De første 300 bestillere får gratis cd’en ”Når du ser et stjerneskud” (udgaven UDEN bonustrack). Du skal blot skrive koden ”SRGLO62” i bemærkningsfeltet, når du sender din bestilling.

 

FOREDRAG I STOUBY MULTIHUS

Du kan opleve Stigs foredrag den 22. maj, hvor han optræder i Stouby Multihus. Billet prisen er 165,00 kr. og de kan købes via Spar-Købmanden i Stouby, tlf. 75 89 70 02 eller hos Stouby Multihus Cafe, tlf. 29 66 70 40.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig og Tivolis Promenadekoncert - Four Jacks anmeldelser 

søndag den 20. april 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG DELTAGER I TIVOLIS PROMENADEKONCERTER

Fredag 12. september kl. 19.30 vil Stig være gæstesolist ved ”Last Night of the Tivoli Proms” sammen med Susanne Elmark og selvfølgelig Tivolis Promenadeorkester. Billetter kan købes via Tivolis Billetcenter, tlf. 33 15 10 12 eller via Billetnet på tlf. 70 15 65 65  www.billetnet.dk Prisen er 170 kr. ekskl. gebyr. Entre til Tivoli er inkluderet i denne pris. Læs mere her:

http://www.tivoli.dk/composite-5796.htm?date=12-09-2008&offset=0&ee_id=373&bn=LAST+NIGHT+OF+THE+TIVOLI+PROMS

 

FOUR JACKS ANMELDELSER

”Four Jacks: Åh den vej til Mandaley” teaterkoncerten havde premiere mandag 14. april og den har generelt fået meget flotte anmeldelser. Både Politiken, Berlingske, Jyllands-Posten, BT, Ekstrabladet og også Gregers Dirckinck-Holmfeld har anmeldt koncerten, og de skrev bl.a.:

 

JYLLANDSPOSTEN skrev:

” – de ligner og de lyder. Bagved har de Tivolis Big Band – de lyder også godt, mildt sagt. Sikken et swing.

”De forbindende tekster er vel ikke de største og mest originale, skuespilkunsten på scenen heller ikke, men charmerende er de fire herrer, og synge kan de så sandelig også”. Se også: http://jp.dk/kultur/teater/teater/article1319635.ece 

 

POLITIKEN skrev:

”Intet nyt er godt nyt…. Når det gælder Stig Rossen og Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmanns muntre genfødsel af Four Jacks, fri for befamling og fuld af nostalgisk lyd”.

” og Stig Rossen matcher figuren og overgår stemmen hos gruppens organisatoriske ankermand, John Mogensen. Se ham slå gækken løs i calypsonummeret ”Let woman go” – en ren fest”. Se: http://ibyen.dk/scene/anmeldelser/article495731.ece

 

BERLINGSKE skrev:

”Hver især, men navnlig sammen, har de fire på scenen tække, så det forslår. De har personality – for nu at citere en af sangkvartettens populæreste hist”.

” – mens altid velsyngende Stig Rossen gør sig bred og bramfri som entreprenante John Mogensen i et tidligt stadium”.

”De leverer fingerknipsende de udødelige sange fra en svunden tid – lige professionelt elegante hvad enten smokingen nu er sort eller hvid.  De swinger! Sammen har de fundet melodien”.

”Ren giro 413-nostalgi, altså. Og hvad så? Når bare man har det godt, gør det så noget? Eller sagt på en anden måde: Bare, bare, bare tag det roligt. Succesen er hjemme”. Læs også: http://www.berlingske.dk/article/20080415/scene/704150016/

 

GREGERS skrev:

” – Four Jacks: Åh den vej til Mandaley” er uden vaklen” ”(En) elskværdig og underholdende gennemgang af deres korte karriere”.

”Det nye teaterkoncert-show er en frisk og godt tænkt reminder om en folkelig popkultur fra vore forældres og bedsteforældres tid. Det kommer ikke tæt på de sider af gruppen, der stak dybere. Men det vil blive ædt råt og fortjent”. Læs mere her:

http://gregersdh.dk/2008/04/14/four-jacks-glassalen-tivoli-14408-anm/

 

KLIP FRA TV

Dagen efter premieren var 3 af de 4 "Four jacks" i lokalnyhederne på TV2. Der stå på TV2's hjemmeside: "Stig Rossen har taget initiativ til teaterkoncerten "Åh den vej til Mandalay" i Tivolis Glassal. Stig Rossen selv, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohman har indtaget rollerne som The Four Jacks. De er i studiet og fortæller om tiden med Danmarks første Boyband og deres forhold til musikken. Klippet kan ses her:

http://www.tv2lorry.dk/moduler/nyheder/showregvideo.asp?dato=15-04-2008&cID=5&vId=419439

TV2 nyhederne havde også et indslag om Four Jacks mandag kl. 19.00. Se indslaget her: http://sputnik.tv2.dk/?forside

 

GENSYN MED FOUR JACKS KONCERTEN?

Det forlyder fra sædvanligvis pålidelig kilde, at der er gode chancer for et gensyn med Four Jacks Teatershowet rundt i landet i maj 2009.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Ny CD - Koncert med highlights fra Sebastians musicals - billetsalg starter for julekoncert i Vejle 

søndag den 6. april 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

NY CD UDGIVELSE ”VOICES LIVE”

Der er et ekstra bonus for dem, der har billet til den aktuelle “Voices” turné. Stig har nemlig udgivet en live CD med en optagelse fra Voices koncerten i Horsens, der fandt sted i april 2002. Den aktuelle turné er en tro kopi af koncerterne dengang og CD’en sælges kun i forbindelse med koncerterne og kan ikke købes i butikkerne. Men fortvivl ikke, i løbet af kort tid vil der blive mulighed for at købe CD’en via www.stigrossen.com.

 

STIG SYNGER HIGHLIGHTS FRA SEBASTIANS MUSICALS

Der er lagt op til en fantastisk spændende eftermiddag med Stig, Louise Fribo, Mastodonterne og stort orkester. Koncerten finder sted lørdag 7. juni kl. 15.00 i skønne omgivelser ved Amfiteatret i Hedeland, Taastrup (Sjælland). Der bliver mulighed for at høre uddrag fra bl. a. Cyrano, Aladdin,Skatteøen, Klokkeren fra Notre Dame, Pippi og Nattergalen. Billetprisen er 300 kr., og for børn under 12 år er prisen 170 kr. Priserne er inkl. gebyr. Billetterne kan købes på www.billetnet.dk tlf. 70156565. Billetsalget er startet. Læs mere her: http://kultour.nu/musicalkoncert

 

JULEKONCERT I VEJLE

Vi kan nu oplyse, at billetsalget til julekoncerten i Musikteatret Vejle d.18. december 2008 starter 3. maj. Billetterne sælges via www.billetnet.dk tlf. 70156565.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Voices turné starter - Stig i Aftenshowet, P4 og 

"Klovn" samt artikel i Familie Journalen

torsdag den 27. marts 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

VOICES KONCERTERNE

Skulle du endnu ikke have købt billet til ”Voices” turnéen, som starter på søndag i Sønderborg, så er der stadig få billetter tilbage. Turné planen ser således ud:

30.03.08 i Sønderborg

31.03.08 i Kolding

01.04.08 i Skive

02.04.08 i Horsens

03.04.08 i Esbjerg

04.04.08 i Herning

05.04.08 i Viborg

06.04.08 i Ringsted

08.04.08 i Hillerød.

Vedrørende billetsalg se i kalenderen på www.stigrossen.dk


STIG GÆSTER AFTENSHOWET

Stig er gæst i ”Aftenshowet” på DR1 den 10. april fra kl. 18.00 – 18.30. Man kan her møde de 4 hovedrolleindehavere fra showet ”Four Jacks” i anledning af den forestående premiere på showet.

 

STIG ER GÆST I P4 

Stig og de øvrige skuespillere fra showet ”Four Jacks” skal deltage i radio-programmet ”Brødrene” på P4 og optagelsen finder sted den 11. april fra kl. 10.00 – 11.30. Udsendelsen sendes lørdag 12. april fra kl. 10.00 – 12.00. Læs mere her: http://www.dr.dk/P4/Programmer/Bror/Forside.htm

 

ARTIKEL I FAMILIE JOURNALEN

Stig er blevet interviewet til en portrætartikel i Familie Journalen. Artiklen bringes i det nummer der udkommer 14. april 2008.

 

EKSTRA FORESTILLINGER AF ”FOUR JACKS”

Efterspørgslen af billetter til forestillingen ”Four Jacks” har været så stor, at der er allerede nu, endnu inden showet har haft premiere, er fastlagt yderligere 10 forestillinger. Showet har premiere 14. april og de 10 ekstra forestillinger finder sted i perioden 14. – 26. juli og billetsalget er startet. Billetterne kan købes via www.billetnet.dk

 

STIG I EN EPISODE AF ”KLOVN” PÅ TV2 ZULU

Stig er gæst i komedieserien ”Klovn” i episoden ”Surprise Me”, der sendes på TV2 ZULU 5. maj 2008. Episoden genudsendes torsdag 8. maj 2008. Læs mere på http://zulu.tv2.dk/klovn

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

TV2 Charlie i morgen og billetsalget i Hvidovre starter fredag... 

onsdag den 20. februar 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

Vi synes lige, at vi vil minde om et par aktiviteter, der finder sted de næste dage.

 

STIG PÅ TV2 CHARLIE

Det er i morgen, torsdag 21. februar kl. 21.50, at vi kan opleve Stig i Talkshowet "Meyerheim" på TV2 Charlie.

Programmet genudsendes søndag 24. februar kl. 20.00.

 

BILLETSALGET STARTER I HVIDOVRE

Det er på fredag den 22. februar at billetsalget starter til koncerten 11. mart kl. 19.30 med Stig og Susanne Elmark. Koncerten finder sted i Medborgerhuset, Hvidovre. Billetterne sælges fra receptionen på Hvidovre Avis og prisen er pris 200 kr. Læs om koncerten her: http://www.hvidovreavis.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080220/NYHEDER/385924361

 

NYE EPISODER AF ”KLOVN”

Vi kan også afsløre, at Stig vil dukke op i TV komedieserien KLOVN igen i næste sæson som starter 3. marts 2008. Læs mere på http://zulu.tv2.dk/

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Foredrag - "Top Charlie" - "Charlie Stjerner" - 

og et væld af koncert tilbud 

fredag den 8. februar 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FOREDRAG I SVENDBORG

Så er der igen en mulighed for at opleve eller genopleve Stigs foredrag. I forbindelse med Kreativt Forum’s 2-dages arrangement i Svendborg, er der sideløbende arrangeret forskellige foredrag, og Stig er på programmet torsdag 14. februar fra kl. 14 – 14.45 og fredag den 15. februar fra kl.16.00 – 16.45. Arrangementet finder sted i SG Hallen, Johannes Jørgensens vej, DK – 5700 Svendborg. Entre kr. 60,00. Læs mere om foredragene her: http://www.kreativt-forum.com/index.html

 

STIG MED I BÅDE ”TOP CHARLIE” OG ”CHARLIE STJERNER”

Top Charlie er klar med en ny sæson og Stig er med i både dette program og også programmet ”Charlie Stjerner” fredag 7. marts 2008, henholdsvis kl.21.40 og kl. 22.25. Programmerne genudsendes torsdag 13. marts. Læs mere her: http://charlie.tv2.dk/?portal

 

KONCERT I HVIDOVRE

Mange måtte gå forgæves da Stig gav nytårskoncert i Hvidovre i januar. Derfor er der nu arrangeret en ny koncert, der finder sted i Hvidovre Medborgerhus tirsdag 11. marts 2008. Hvidovre Avis står bag arrangementet. Læs mere her: http://www.hvidovreavis.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080116/NYHEDER/840279046

 

VOICES KONCERT I KOLDING

Der er nu tilføjet en koncert til Voices turnéen. Denne koncert finder sted i Kolding Teater mandag 31. marts. Billetsalget er startet på www.koldingbilletten.dk

 

KONCERT I THISTED

Show med orkester hedder tilbuddet og det finder sted lørdag 14.juni kl. 18.30 – 20.15. prisen er 845,00 kr. og er inkl. En carvery buffet samt champagne ved ankomsten. Arrangementet finder sted på Hotel Limfjorden, Simons Bakke 39, Thisted og er arrangeret af TFC EventKlub. Læs mere her: http://www.eventklub.dk/arrangementer/stig_rossen/

 

ILDFEST REGATTA I SILKEBORG

Stig vil være gæst ved den årlige ildfest regatta i Silkeborg fredag 15. august 2008. Tidspunktet kendes endnu ikke. Læs mere her: http://www.ildregatta.dk/index.htm

 

JULEKONCERTER 2008

Juleturnéen er næsten på plads! Der er foreløbig 26 koncerter på programmet i år. Se steder og datoer her: www.stigrossen.dk

 

USA TURNÉ 2009

De første 6 koncerter i USA er nu på plads, og turné planen ser indtil videre således ud:

7. februar - Bartlett Perf Art Centre, Bartlett, TN 

12. februar - Washington Centre for perf. Arts Aiken, SC 

21. februar - North Penn High School Lansdale, PA 

7. marts - Mt- Lebanon High School, Pittsburg, PA 

17. marts - Dolly Hand, Belle Glade, FL 

18. marts - PB Community College, Palm Beach, FL 

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i "God Morgen Danmark" og avisen "Kristeligt Dagblad, 

samt optagelse af Meyerheim's Talkshow

onsdag den 16. januar 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I GOD MORGEN DANMARK

Stig og de øvrige tre sangere fra den forestående ”Four Jacks” teaterkoncert ”Åh, den vej til Mandalay” vil være gæster i udsendelsen ”God Morgen Danmark” i morgen torsdag den 17. januar kl. 08.45 ca.

 

INTERVIEW I KRISTELIGT DAGBLAD

Stig er blevet interviewet til Kristeligt Dagblad. Artiklen vil blive bragt i udgaven der kommer i morgen torsdag 17. januar.

 

STIG I MEYERHEIM’S TALKSHOW

 Vi skrev sidst, at Stig vil være gæst i Meyerheim's Talkshow der vises på TV2 Charlie 21. februar kl. 21.50. Optagelsen af dette program finder sted onsdag 23. januar kl. 17.00 – 19.00 på Østerbro i København. Du kan læse her, hvordan du har mulighed for at overvære optagelserne af showet http://www.tvpublikum.dk/?page_id=43

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

"Four Jacks" teater koncerter, Gæst i Radio Fyn, 

Top Charlie og Meyerheim

lørdag den 12. januar 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

”FOUR JACKS” TEATER KONCERT

Stig skal optræde i teaterkoncerten ”Åh, den vej til Mandalay” der opføres i Tivoli's Glassal i København 13. – 24. april 2008. Teaterkoncerten fortæller historien om dem danske kvartet der havde en kort, men aktiv karriere fra midt i 50’erne og ti år frem. Tivolis hjemmeside skriver følgende om koncerten:

Danmarks første boy-band, Four Jacks, vækkes til live i en ny teaterkoncert med Stig Rossen, Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann. Four Jacks karriere var kort og intens. På mindre end 10 år fik de indspillet en række klassikere, som folk den dag i dag – 50 år efter – stadig kan huske og synge med på. Den populære kvartet bliver vakt til live af Stig Rossen, Jesper Asholt, Keld Heick og Jesper Lohmann, der sammen vil fortælle historien og synge gruppens kendte klassikere. Med sig på scenen får de fire herrer følgeselskab af Tivolis Big Band under ledelse af Peder Kragerup. Der er Adam Price og Jesper Malmose der står som tekstforfattere til forestillingen.

Læs mere her: www.tivoli.dk Billetter kan købes via Tivoli’s Billetcenter på telefon 33 15 10 12 eller via www.billetnet.dk telefon 70 15 65 65.

 

STIG GÆSTER ”SØNDAGSHOLDET” PÅ RADIO FYN

17. januar er Stig gæst hos ”Søndagsholdet” på P4 Fyn fra kl. 09.00 – 10.00. Udsendelsen kan høres via internettet.

 

OPTAGELSE TIL TOP CHARLIE

Stig skal være gæst i programmet "Top Charlie" og optagelserne til udsendelsen vil finde sted på Damhuskroen 17. januar fra kl. 12.00. Billetter til dette arrangement kan købes via www.damhuskroen.dk eller ved at ringe til Damhuskroen på tlf. 36 70 40 36. Prisen for deltagelse i optagelsen af Top Charlie samt spisning i Palmehaven er 250,00 kr.


STIG ER GÆST I MEYERHEIM's TALKSHOW 

 Stig vil være gæst i Meyerheim's Talkshow på TV2 Charlie 21. februar kl. 21.50.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig på DK4

tirsdag den 1. januar 2008

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

GODT NYTÅR! Vi håber I alle er kommet godt ind i år 2008.

 

STIG PÅ DK4

Stig kan i disse dage ses på TV kanalen DK4 i programmet ”Hør stjernerne synge”. Der er mulighed for at se programmet 3. januar 2008 kl. 23.30 og igen 6. januar kl. 13.00. Programmet bringer uddrag fra ASF - Dansk Folkehjælps støttekoncert, der fandt sted i Horsens den 27. april 2007. Udsendelsen varer ca. 50 minutter.

Vi skrev følgende om koncerten i vores nyhedsmail i februar 2007:

STØTTEKONCERTER I HORSENS, AALBORG OG ODENSE

Stig vil deltage i ASF - Dansk Folkehjælps støttekoncerter der finder sted i Horsens fredag 27. april, Aalborg lørdag 28. april og i Odense søndag den 29. april, koncerterne starter kl. 20.00. Overskuddet fra koncerterne går ubeskåret til at give socialt udsatte børn i Danmark en dansk ferieoplevelse. Genremæssigt vil repertoiret spænde vidt fra musical, opera og operette til et nyindstuderet Four Jacks potpourri. Af øvrige kunstnere kan nævnes Susanne Elmark, Kurt Ravn, Kenneth Ørsøe samt dirigent Frans Rasmussen og Slesvigske Musikkorps foruden konferencier Ibi Støvring og Jakob Kjeldbjerg, begge fra TV3.

 

Mange hilsner

Århus-Banden

© Inge Sørensen 2022