Nyhedsmails 2011


2011


Julegave idéer, Disney koncert på CD og nye koncert downloads

fredag den 16. december 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

JULEGAVE IDÉER

Står du og mangler den perfekte julegave, så har vi lige det rigtige: En billet til et Stig Rossen arrangement selvfølgelig. Der er mange muligheder:

Det kunne være billetter til More Jacks, til Stig Rossen & Vennerne eller til nytårskoncerterne. Billetsalget til julekoncerterne 2012 er også startet. Så der er meget at glæde sig til.

 

ÅRETS DISNEY KONCERT PÅ CD

DR & Disney står bag udgivelsen af en CD med musikken fra årets Slotskoncert fra Ledreborg. CD’en blev sat til salg i starten af december og den kan købes ved de fleste forhandlere.


JULEKONCERTER KLAR TIL DOWNLOAD

Lykkedes det dig ikke at få fat på en billet til årets julekoncert eller har du bare lyst til at genopleve koncerten, så kan du nu købe den som download for kun 99,00 kr. Julekoncerterne fra København 10. december er tilgængelige allerede nu. Senere vil man også kunne købe og downloade koncerterne fra Odense 17. december og fra Århus 20. december. Koncerterne kan downloades via dette link: http://next2live.com/catalog/?search=stig+rossen&afid=12463


Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et super godt 2012 fyldt med gode oplevelser med Stig.

 

Mange julehilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig er gæst hos Radio 100FM på torsdag

tirsdag den 6. december 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG ER GÆST HOS RADIO 100FM

Stig vil være gæst på Radio 100FM torsdag 8. december ca. kl. 16.30. Radioværten er Mads Vangsø og besøget sker i anledning af radiostationens kampagne med indsamling af bamser til støtte for Mødrehjælpen. Bamserne videresælges fra Tivoli 19. december og beløbet går til ramte familier i Danmark. Stig vil aflevere en bamse og fortælle en historie om den. Læs mere                                                                      om programmet og kampagnen her http://radio100.dk/bamse og her http://radio100.dk/artikler/kategorier/mads-vangsoe.131.html

 

Mange julehilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Charlie's Hjertegalla, koncert på Holbæk Vandrehjem og turneér i 2012

mandag den 7. november 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

MORE JACKS TIL CHARLIES HJERTEGALLA  

“More Jacks” kvartetten skal optræde ved TV2 Charlie’s Hjertegalla, der løber af stablen den 19. november 2011. Det bliver tv-kanalens første velgørenhedsshow som skal samle penge ind til Hjerteforeningen og showet vil blive sendt ”live”. Læs meget mere her: http://omtv2.tv2.dk/index.php?no_cache=1&id=5620 

 

KONCERT PÅ HOLBÆK VANDREHJEM

Stig og pianist optræder endnu engang på det populære Holbæk Vandrehjems Musikcafé 9. marts 2012 kl. 20.00. Billetsalget starter 5. december 2011. Læs om arrangementet og billetsalget her: http://www.sidesporet.dk/vandrerhjem/musik.php#online

 

USA TURNÉ I FEBRUAR OG APRIL 2012

Den planlagte USA turné vokser støt, og følgende koncerter er nu fastlagt:

9. februar - Aiken, South Carolina

10. februar - Aiken, South Carolina

13. februar - Avon Park, Florida

14. februar - Englewood, Florida

15. februar - Hernando, Florida (med pianist)

16. februar - Palm Beach Gardens, Florida

17. februar - Panama City, Florida

24. februar - Rocky Mt, North Carolina (med pianist)

Derudover er der nu også fastlagt følgende koncerter i april måned:

11. april - Westchester, Pensylvania

14. april - Pittsburgh, Pensylvania

15. april - Warren, Pensylvania

 

”MORE JACKS” TURNÉ I 2012

Siden sidst er der kommet flere datoer på denne turné, som lige nu ser således ud:

14. marts - Aarhus Musikhus

15. marts - Nykøbing F

16. marts - Ringsted Kongres og Kulturcenter

18. marts - Greve Portalen

22. marts - Esbjerg Musikhus

25. marts - Vejle Musikteater

 

STIG ROSSEN OG VENNERNE

Der kan vist ikke være nogen tvivl om, at kombinationen ”Stig Rossen og Vennerne” er populær. Følgende koncerter kan nu findes i kalenderen for 2012:

3. februar - Brande

4. februar - Ringsted

1. marts - Horsens

3. marts - Randers

30. marts - Varde

31. marts - Bagenkop

11. maj - Aabybro

2. august - Odder

31. august - Hammel

21. september - Vejle

28. september - Esbjerg

Hold øje med http://www.stigrossen.dk/kalender-5.html, hvor vi bringer oplysningerne om billetsalg så snart vi modtager dem.

 

Mange hilsner

 ÅRHUS BANDEN

 

 

Ekstra julekoncerter, Stig & Vennerne i "Top Charley" og koncerter i 2012, ny "More Jacks" turné og meget mere.

søndag den 9. oktober 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

FLERE JULEKONCERTER

Der er netop tilføjet 2 ekstra koncerter til årets julekoncert turné. Esbjerg får en ekstra koncert lørdag 3. december kl. 14.00 og Århus har fået tilføjet en ekstra koncert tirsdag 20. december kl. 20.30.

 

STIG ROSSEN OG VENNERNE I “TOP CHARLEY”

Stig og Vennerne skal deltage programmet ”Top Charlie” og optagelserne til programmet finder sted 2. november. Vi ved desværre endnu ikke, hvornår udsendelsen vil blive sendt på TV kanalen TV2 Charlie, men vi vender tilbage så snart vi ved mere.

  

NYTÅRSKONCERT I GALTEN, MIDTJYLLAND

Billetsalget er nu startet til Nytårskoncerten i Galten 21 januar 2012. Billetprisen er 230 kr. og de kan reserveres her http://www.biohuset.dk/da/77485-Alle-arr

 

STIG ROSSEN OG VENNERNE - KONCERTER I 2012

Der er planlagt 2 koncerter i starten af marts med gruppen ”Stig Rossen og Vennerne”. De vil optræde på Horsens Ny Teater torsdag 1. marts og Vejle Musikteater fredag 2. marts 2012, og flere koncertdatoer er på vej. Billetsalget er endnu ikke startet, men hold øje med Kalenderen på www.stigrossen.dk 


NY ”MORE JACKS” TURNE PLANLAGT

Som bekendt turnerer ”More Jacks” rundt i landet i disse dage med stor succes. Endnu en turné er derfor undervejs, og den vil finde sted i løbet af marts 2012. 

Indtil videre kan vi bekræfte følgende koncerter:

Århus Musikhus onsdag 14. marts kl. 19.30

Ringsted Kongreshus fredag 16. marts kl. 20.00

Portalen, Greve søndag 18. marts kl. 20.00

Musikhuset Esbjerg torsdag 22. marts kl. 20.00

  

STIG I TV PROGRAM ”ARGH, DET GJORDE JEG BARE IK’”

Stig vil gæsteoptræde på TV2 ZULU i en episode af serien ”Argh, det gjorde jeg bare ik’”. Vi ved desværre endnu ikke hvornår episoden bliver sendt, men vi ved, at den handler om en deltager der er til audition på musicalen Les Miserables. Mere info på http://zulu.tv2.dk/ 

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN


 

"Four Jacks" på Charlie, reklamespot og flere koncertdatoer for "More Jacks" samt gospel koncert i Tønder

søndag den 18. september 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

FOUR JACKS VISES PÅ TV2 CHARLIE

Teaterkoncerten “Four Jacks” bliver nu vist på TV2 Charlie. Koncerten sendes i 2 dele, første del vises lørdag 24. september og 2. del vises lørdag 1. oktober.

 

REKLAMESPOT FOR ”MORE JACKS” DVD PÅ TV2 CHARLIE

I forbindelse med udgivelsen af teaterkoncerten ”More Jacks” på DVD tirsdag 11. oktober, er der lavet et reklamespot som vil blive vist på kanalen TV2 Charlie fra samme dato. DVD’en med tilhørende bonus CD vil naturligvis også blive solgt i forbindelse med More Jacks turnéen.

 

MORE JACKS TURNEEN UDVIDET

Der er indtil videre tilføjet 2 datoer til efterårsturnén ”More Jacks” som starter 24. september i Odense Arena. Showet kan nu også opleves i Skive onsdag 28. september og i Horsens mandag 3. oktober. Se under Kalender på www.stigrossen.dk for oplysninger om billetsalg.

 

GOSPEL GALLA I TØNDER

Stig vil være gæst ved et gospel arrangement i Tønder Kulturhus lørdag 10. marts 2012 kl. 20.00. FOF Tønder’ Gospelkor står bag arrangementet som også vil omfatte kormedlemmer fra andre gospelkor i bl.a. Vejen og Vejle. Operasanger og korleder Stig Möglich Rasmussen vil også optræde, og man kan bl.a. glæde sig til en duet med de 2 x Stig. Billetprisen er 210 kr. inkl. gebyr og de sælges via www.billetten.dk eller ved at kontakte FOF i Tønder på telefon 74 72 39 39. Læs om arrangementet her: http://www.fof.dk/Kurser.aspx?enhed=18&menu=34&kursus=121002

 

Vi kan i øvrigt fortælle, at

Alle julekoncerterne nu er sat til salg og flere er næsten udsolgt.

Samarbejdet med Flemming Bamses Jørgensens musikere stadig er meget efterspurgt og det fortsætter derfor i den udstrækning der er plads i kalenderen. Navnet er nu ”Stig Rossen og Vennerne” og det er naturligvis Bamses mange populære sange der spilles og synges og Bamses minde der er i fokus. Læs mere her: http://www.stigrossenogvennerne.dk/

Revisionsfirmaet Deloitte er ansvarlig for at opgøre resultatet efter Christopher Entertainment’s jubilæumskoncert 5. september til fordel for BørneCancerFonden. Vi håber, at vi meget snart kan oplyse det endelige resultat fra det spændende arrangement.

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

"More Jacks" DVD og CD samt salg af velgørenhedskoncert som download

søndag den 11. september 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

“MORE JACKS” PÅ DVD + CD

I forbindelse med den forestående ”More Jacks” turné udgiver de 4 herrer samtidig en DVD og bonus CD fra showet. Udgivelsesdatoen er 11. oktober, men det er allerede nu muligt at forudbestille boksen via Stigs hjemmeside http://shop.stigrossen.dk/. Som altid vil det være muligt samtidig at få en autograf på boksen. 

Prisen er 199,00 kr. + porto.

 

KØB AF KONCERT DOWNLOAD FRA VELGØRENHEDSKONCERT

Som omtalt tidligere afviklede Stigs manager John Christophersen og Christopher Entertainment en velgørenhedskoncert 5. september i Glassalen i Tivoli, i anledning af bureauets 25 års jubilæum. Det blev en yderst vellykket koncert, der gav et meget flot overskud til Børnecancerfonden.

Koncerten blev optaget og det bliver derfor muligt for interesserede der gik glip af koncerten, såvel som dem der gerne vil genopleve koncerten, at købe den som digital download for 99,00 kr. Det giver samtidig muligheden for fortsat at støtte det gode formål, idet hele 67 kr. af salgsprisen går til Børnecancerfonden. Koncerten vil være klar til download inden for få dage, men du kan allerede nu bestille koncerten via www.next2live.com. Der betales først for koncerten når den downloades. Koncerten kan derefter overføres fra pc eller Mac til f.eks. mobiltelefon, iPod eller brændes på DVD.

  

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN       

 

 

More Jacks i indsamlingsshow 27. august kl. 20.00

lørdag den 5. marts 2016

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

MORE JACKS I INDSAMLINGSSHOW PÅ DR OG TV2

Stig og de øvrige 3 herrer fra More Jacks vil være at finde blandt de mange kunstnere, der støtter op om den gode sag og optræder ved indsamlingsshowet ”Afrika Nu”, som vises på lørdag 27. august kl. 20.00 på både DR1 og TV2. Folkekirkens Nødhjælp og 11 andre organisationer er gået sammen med DR og TV2 om denne landsdækkende indsamling, hvor formålet er at samle penge ind til de millioner af nødlidende på Afrikas Horn. Læs meget mere om arrangementet her: http://www.dr.dk/dr1/afrika_nu 

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Koncert på Hindsgavl Slot

lørdag den 5. marts 2016

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

KONCERT PÅ HINDSGAVL SLOT

I forbindelse med et åbent hus arrangement på Hindsgavl Slot ved Middelfart søndag 14. august, er der arrangeret en slotskoncert i parken kl. 16.00.

Her vil Stig optræde sammen med JR Bigband, en endnu unavngivet gæstesolist samt Middelfart Musikskole.

Der er gratis adgang til slottet fra kl. 13.00, hvor der er mulighed for at se nyrestaureringen af det smukke slot, agerumsladen, de gamle stalde, der nu er indrettet til hotelværelser, og parken. Der bydes på smagsprøver, specialiteter, gode tilbud og lækkerier. Arrangementet slutter kl. 18.00. Læs mere om arrangementet her: http://klub.realdaniabyg.dk/Default.aspx?ID=327

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Interview i magasinet RASK, hyldestkoncert til Bamse og jubilæumskoncert

torsdag den 14. juli 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

INTERVIEW I MAGASINET RASK

Magasinet RASK, der udgives gratis til patienter, pårørende og personale på alle de offentlige og private sygehuse og er tilgængeligt på nogle apoteker og Matas forretninger, bragte et interview med Stig i deres seneste nummer, som kom på gaden i juni måned. Du kan også hente bladet on-line via dette link: http://www.e-pages.dk/raskmagasinet/76/

  

KONCERT MED STIG OG VENNERNE – EN HYLDEST TIL FLEMMING BAMSE JØRGENSEN

Stig og Bamses originale musikere giver koncert på havnen ved Nordkraft i Aalborg 12. august kl. 20.00. Der loves et varmt og glædeligt genhør med de sange, vi alle kender, udført med respekt og musikglæde. Billetprisen er 50 kr. og de sælges kun ved indgangen, så det tilrådes at komme i god tid. Efter koncerten fortsætter musikken på Skråen med AFTERPARTY - Skråen By Night. Læs meget mere om arrangementet her:http://skraaen.dk/fredags-fest/ og her http://www.nordkraft.dk/Arrangement_visning.aspx?ID=9&act=1&eventID=433

  

VELGØRENHEDSKONCERT I ANLEDNING AF MANAGER JUBILÆUM

Stigs manager gennem mange år Christopher Entertainment kan fejre 25 år i branchen i år, og det markeres med en velgørenhedskoncert i Glassalen i Tivoli 5. september kl. 19.00. Showet hedder ”Et lys i mørket” og vil præsentere et overflødighedshorn af kunstnere som Stig Rossen og de andre ”Jacks” fra More Jacks, The Blue Van, Steve Harley, Gry, Tivoli’s Big Band, Gudrun, Jacob Andersen, Tine Bjerregaard og mange flere. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Børnecancerfonden. Dørene åbnes kl. 18.00 og billetprisen er 200 kr. Billetterne sælges via www.billetlugen.dk eller på telefon 33 15 10 12. Billetsalget er startet. Læs meget mere her http://www.billetlugen.dk/musik/18688/et-lys-i-moerket

Vi kan i øvrigt fortælle, at der p.t. arbejdes på at arrangere en ”Four Jacks” koncert i Singapore i slutningen af oktober.


Masser af sommerhilsner

ÅRHUS BANDEN

 


4 Jacks går på sommerferie, koncert med Vennerne, slotskoncerter og artikel i Søndagsavisen

lørdag den 2. juli 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

MORE JACKS GÅR PÅ SOMMERFERIE

Nu er der kun tre forestillinger tilbage af showet More Jacks, inden de 4 herrer går på velfortjent sommerferie. Efter denne weekend er det slut i Glassalen for denne gang og i aften efter anden forestilling vil man kunne opleve de 4 ”Jacks” på slap line i Restaurant Grøften i Tivoli.

 

KONCERT MED VENNERNE

August byder på Borgkoncert med Vennerne (tidligere Bamses Venner) den 3. august i Otterup på Fyn. Det foregår på Hasmark Strand Camping. Billetterne kan købes via www.billetten.dk/event/28563 eller på telefon nr. 63 45 25 00. Billetprisen er 220 kr. inkl. gebyr og salget er startet. Du kan læse mere om arrangementet og også finde praktiske oplysninger på campingpladsens hjemmeside www.hasmark.dk

 

SLOTSKONCERTER I AUGUST

Husk også slotskoncerterne på Ledreborg i weekenden 20. og 21. august, hvor temaet er Disney musik. Lørdagens koncert er udsolgt, men der er stadig billetter til søndagens forestilling. Billetterne sælges her http://www.billetlugen.dk/musik/15383/dr-slotskoncerter-2011 eller ved at ringe på tlf. 70 26 32 67. Du kan læse om arrangementet og alle solisterne her: www.ledreborg-slot.dk/koncerter/slotskoncerter

 

STIG I SØNDAGSAVISEN

Søndagsavisen bringer for tiden en serie af artikler, hvor kendte danskere fortæller om ”mig og mit fjæs”, og i morgen er det Stigs tur til at blive publiceret om dette emne! Du kan allerede nu læse artiklen på søndagsavisens netavis http://sondagsavisen.dk/2011/26/Stig-Rossen-Skaegget-gik-i-oploesning.aspx

 

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Koncert på Holbæk Vandrerhjem og ny hyldestkoncert for Bamse

lørdag den 21. maj 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

KONCERT PÅ HOLBÆK VANDRERHJEM 

Stig giver koncert på Holbæk Vandrerhjems Musik Café fredag 23. september kl. 18.00. Billetprisen er 500 kr. og den inkluderer en 2 retters menu der består af røget ørred med urter og hindbær. Billetter kan købes ved henvendelse til Holbæk Vandrerhjems reception på telefon 59 44 29 19. Billetsalget for medlemmer starter søndag 5. juni kl. 16.00 – 18.00 og for                                                                      ikke-medlemmer er det muligt at købe billetter fra mandag 6. juni kl. 08.00 – 18.00. Det er også muligt at benytte deres online bestilling fra tirsdag 7. juni. Læs mere her:http://www.sidesporet.dk/vandrerhjem/musik.php 


NY HYLDESTKONCERT FOR BAMSE 

Flemming Bamse Jørgensen var naturligvis ikke kun folkeeje i Jylland, Bamses Venner var faktisk mindst lige så populære på Sjælland som i det jyske. Det er derfor kun rimeligt at der arrangeres endnu en hyldestkoncert og det sker i Næstved Hallen fredag 11. november 2011 kl. 21.00. Koncerten hedder ”Stig Rossen og Vennerne – En hyldest til Flemming Bamse Jørgensen” og er arrangeret af NIF Koncerter. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og de kan købes via http://www.billetten.dk/event/27459

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Ny dato for Meyerheim Talkshow og More Jacks i stort opsat Cafe Hack sæsonafslutning

søndag den 1. maj 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

MEYERHEIM TALKSHOW

Mange har sikkert observeret, at Stig og ”More Jacks” alligevel ikke blev vist onsdag 27. april som først oplyst. Udsendelsen er flyttet til den kommende onsdag 4. maj kl. 20.30 med genudsendelse søndag 8. maj. Vi håber programsætningen holder denne gang!

 

CAFE HACK OPTAGELSE

Inden Cafe Hack indleder sin sommerturné vil Søren Dahl afslutte sæsonen med et stort arrangement søndag 5. juni på Århus Teaters store scene. Programmet starter kl. 09.30 og slutter ca. kl. 12.15. Selve radioprogrammet optages fra kl. 11.15 og her vil dagens gæster bl.a. være ”More Jacks” og Brødrene Olsen. Udsendelsen forventes at blive sendt i radioen søndag 26. juni. Billetter til arrangementet kan købes på www.billetten.dk eller ved direkte henvendelse til Århus Teaters billetservice på telefon 70 21 30 21. Billetpriserne er henholdsvis 350, 375 og 395 kr. Se hele formiddagens program og læs meget mere om arrangementet her:www.cafehack.dk/sommeroptagelse


Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN 

 

Stig i Meyerheims Talkshow, ekstra julekoncert, nytårskoncerter og USA turn i 2012

søndag den 10. april 2011

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG I MEYERHEIMS TALKSHOW

Vi skrev tidligere om en TV optagelse til Meyerheims Talkshow, hvor de 4 ”Four Jacks” skuespillere var inviteret til at tale om det kommende ”More Jacks” show. Dette er nu programsat til onsdag 27. april kl. 20.30 og genudsendes 1. maj kl. 22.05. Bemærk i øvrigt, at der gradvist kommer flere datoer og koncertsteder i kalenderen for denne teaterkoncert, når de går på landsdækkende turné i september og oktober. Følg med på www.stigrossen.dk

 

SKÆRBÆK FRITIDSCENTER NU MED PÅ ÅRETS JULETURNÉ

Tirsdag 13. december er blevet tilføjet på julekoncert turnéen. Denne koncert finder sted på Skærbæk Fritidscenter kl. 20.00. Billetsalget er endnu ikke startet. Hold øje med kalenderen på www.stigrossen.dk

 

NYTÅRSKONCERTER I 2012

Prinsens Musikkorps har nu lagt sidste hånd på planlægningen af deres nytårsturné i januar 2012. Stig vil være årets solist og turnéen vil bringe dem rundt til følgende koncert steder i januar 2012:

Lørdag 7. januar 2012 kl. 15.00 – Slagelse Musikhus, Slagelse

Søndag 8. januar 2012 kl. 15.00 – Langå Hallen, Langå

Tirsdag 10. januar 2012 kl. 19.30 – Thy Hallen, Thisted

Torsdag 12. januar 2012 kl. 19.30 – Vemb Hallen, Vemb

Fredag 13. januar 2012 kl. 19.30 – Midtpunktet Thyholm, Thyholm

Lørdag 14. januar 2012 kl. 19.30 – Tinghallen, Viborg

Søndag 15. januar 2012 kl. 19.30 – Ejsing-Egebjerg Hallen, Vinderup

Fredag 20. januar 2012 kl. 19.30 – Kulturcenter Limfjord, Skive

Lørdag 21. januar 2012 kl. 16.00 – Galten Hallen, Galten

Søndag 22. januar 2012 kl. 16.00 – Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev

Fredag 27. januar 2012 kl. 19.30 – Aalestrup Idrætscenter, Aalestrup

Lørdag 28. januar 2012 kl. 19.30 – Det Musiske Hus, Frederikshavn

Læs meget mere om nytårskoncert turnéen her: http://www.prinsensmusikkorps.dk/nyheder/prinsens-fejrer-nytaar-med-stig-rossen.aspx 

Billetsalget og starttidspunktet for salget varierer fra sted til sted for disse koncerter. Vi opfordrer derfor til at følge udviklingen på ”Kalenderen” på www.stigrossen.dk hvor vi vil opdatere informationer om billetsalg så snart vi har oplysningerne.

 

USA TURNÉ 2012

Stig er i gang med at planlægge en ny USA turné som skal finde sted i februar 2012. Indtil videre er følgende datoer og koncert steder bekræftet:

13. februar 2012 – Avon Park, Florida

14. februar 2012 – Englewood, Florida

16. februar 2012 – Palm Beach Gardens, Florida

17. februar 2012 – Panama City, Florida

23. februar 2012 – Ocean Springs, Missouri

24. februar 2012 – Rocky Mount, North Carolina

Vi vender tilbage om dette spændende projekt så snart vi har flere oplysninger.


Mange forårshilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Slotskoncerter 2011

søndag den 27. februar 2011

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

SLOTSKONCERTER 2011

Hans Otto Bisgaard kunne i middagskoncerten i dag afsløre, at temaet for årets 2 slotskoncerter på Ledreborg er Disney, og han kunne også oplyse flere navne på solisterne. De øvrige navne vil blive afsløret i starten af marts måned.

Vi er glade for at kunne bekræfte, at Stig Rossen vil være at finde blandt solisterne. 

Der vil blive mulighed for at opleve fantastiske sange og magisk musik fra Disney film som Løvernes Konge, Skønheden og udyret, Junglebogen, Lady og Vagabonden, Fantasia og mangle flere. Traditionen tro vil man kunne opleve DR Underholdningsorkestret dirigeret af David Firman samt DR VokalEnsemblet. Hans Otto Bisgaard vil være konferencier.

Koncerterne afvikles på Ledreborg Slot ved Lejre på Sjælland lørdag 20.august kl. 15.00 og søndag 21. august kl. 15.00

Billetsalget starter 1. marts kl. 10.00 via http://www.billetlugen.dk/musik/15383/ eller på telefon 70 263 267. 

Det er også muligt at købe billetter via DR’s billetsalg, tlf. nr. 35 20 62 62. Billetprisen er 375 kr. + gebyr på 20 kr. (Klub pris Kr. 340,00)

Bemærk også, at der er mulighed for at tegne et medlemskab i DR Underholdningsorkesters Klub, som tilbyder forskellige medlemsfordele. Læs mere her: https://www.billetlugen.dk/medlemskab/koeb/36/2/dr eller ring til DR på tlf. nr. 35 20 62 62

Læs mere om slotskoncerterne og følg informationen om øvrige solister her: http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2011/august/dr-slotskoncerter-2011.htm eller på http://gaffa.dk/live/event/46353

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Kirkekoncert, Roseliv koncert, foredrag i Køge 

og More Jacks hos Meyerheim

onsdag den 16. februar 2011

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

FÅ BILLETTER TILBAGE TIL KIRKEKONCERT

Der er endnu få billetter tilbage til kirkekoncerten i Hoptrup Kirke v. Haderslev 3. marts kl. 20.00. Billetprisen er 185 kr. og de sælges enten via www.haderslevbilletten.dk eller ved henvendelse direkte til arrangøren Hobtrup Menighedsråd v. Dorthe Godbersen. Læs mere om koncerten her http://www.hoptrupkirke.dk/index.php?id=9794

 

ROSELIV VELGØRENHEDSKONCERT I ODENSE

Velgørenhedskoncerten ”Roseliv” afvikles i år søndag 6. marts kl. 19.30 i Odense Koncerthus. ”Roseliv” blev etableret til fordel for Scleroseforeningen og koncerten har i år 10 års jubilæum. Stig er med for anden gang og af andre kunstnere kan man opleve Kim Sjøgren med The Little Mermaid Orchestra, Benny Hayes, Hanne Bramsen samt Jesper Buhl, som også vil fungere som konferencier. Billetpriserne er 195 og 270 kr. og kan købes via www.billetnet.dk. Læs meget mere om koncerten og det velgørende formål her http://www.roseliv.dk/

 

FOF FOREDRAG I KØGE

Nu er der igen mulighed for at opleve Stigs foredrag ”Livet skal ikke leves på automatpilot”. FOF i Køge har Stigs foredrag med i deres kursusprogram for alle, og det finder sted tirsdag 8. marts kl. 19:00 i Teaterbygningen i Køge. Billetprisen er 125 kr. Læs mere om arrangementet her:  http://www.fof.dk/Kurser.aspx?enhed=21&menu=35&kursus=68027#68027


”MORE JACKS” BESØGER MEYERHEIM

”More Jacks”, den med spænding ventede efterfølger til teaterkoncerten ”Four Jacks”, vil besøge Talkshowet Meyerheim på kanal TV2 Charlie onsdag 30. marts kl. 14.30. Talkshowet er endnu ikke programsat. Læs mere om TV optagelsen her: http://charlie.tv2.dk/

 

Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig i Aftenshowet på DR1 i aften kl. 19.00

onsdag den 19. januar 2011

 

Kære Nyhedsmail-modtager,

 

STIG I AFTENSHOWET I AFTEN (ONSDAG)

Stig er gæst i aftenshowet på DR1 i aften (onsdag 19. januar) kl. 19.00 i anledning af, at han skal synge sammen med bandet "Bamses Venner" ved flere lejligheder i den nærmeste fremtid. Det drejer sig om balfesten i Sæby 29. januar og ikke mindst ved den totalt udsolgte mindekoncert i Århus 7. februar.


Mange hilsner

Århus-Banden

 

 

Stig optræder sammen med orkestret Bamses Venner i Sæby

søndag den 16. januar 2011

 

Kære Nyhedsmail-modtager,


MN-Music har kontaktet Stig i deres søgen efter en solist som kan synge Bamses sange i forbindelse med et planlagt nonstop bal i Syvstenhallen ved Sæby 29.januar kl. 18.00 – 01.00. Stig skal optræde 1 time sammen med orkestret Bamses Venner og både han, Bamses band og arrangørerne håber nu på, at publikum vil være i stand til at finde festhumøret frem denne aften, så alle kan få en mindeværdig afslutning på Bamsekoncerterne. Udover Stig og orkestret Bamses Venner vil man også kunne opleve De Lune Jyder. Inge Rasmussen fra Syvsten IF fortæller, at de er meget glade over denne udvikling ovenpå Bamses alt for tidlige død.

Billetprisen er 175 kr. og billetter kan købes ved at kontakte Inge Rasmussen på tlf. 98469295 eller 21451823. Det er muligt at spise i hallen og dermed også reservere en siddeplads til en pris af 85 kr. pr. person.

Du kan læse mere om arrangementet her: http://www.saebyavis.dk/?p=25912 og læse om billetsalget her: http://www.syvstenif.dk/news/172/62/Billetter-til-Bamses-Venner-og-Stig-Rossen/d,SIF%20detailed/

Stig er meget stolt og beæret over denne henvendelse og også glad for på denne måde at være med til at mindes Bamse, en kunstner som han beundrede meget.


Mange hilsner

Århus-Banden

© Inge Sørensen 2022