Nyhedsmails 2013


2013


Erstatningskoncert i Horsens, ekstra nytårskoncerter samt nye koncerter og arrangementer i 2014

tirsdag den 10. december 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

ERSTATNINGSKONCERT I HORSENS

Stormen Bodil betød desværre, at julekoncerten i Horsens 5. december måtte aflyses. Det er heldigvis lykkedes at finde en ny dato, så julekoncerten bliver nu afviklet onsdag 18. december kl. 20.00. Der er stadig ledige pladser til denne koncert. Billetprisen er 345 kr. ekskl. gebyrer og de kan købes via http://www.billetlugen.dk/musik/31469/stig-rossen-julekoncert-2013/ eller telefon 70 263 267.

 

NYTÅRSKONCERTER

Disney nytårskoncerterne i januar 2014 har været populære i billetsalget og der er nu programsat to ekstra koncerter i henholdsvis Århus og Vejle. Den ekstra koncert i Vejle Musikteater finder sted fredag 17. januar kl. 20.00 og koncerten i Århus afvikles i Musikhuset søndag 19. januar kl. 15.00. Læs mere om koncerterne for Vejle her http://vejlemusikteater.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/36873 eller kontakt billetsalget på telefon 79 43 20 30. Information om koncerterne i Århus kan findes her  http://www.billetlugen.dk/musik/29573/dr-nytaarskoncerter-disney-koncerten/ eller ved at kontakte Musikhuset Århus på telefon 89 40 40 40. Se oversigt over hele koncert turneen her: www.stigrossen.dk under ”Kalender”.

Bemærk også at nytårskoncerten i Falconer Salen i København, planlagt til at finde sted torsdag 9. januar kl. 20.00, er flyttet til søndag 12. januar 2014 kl. 15.00.

 

KONCERTER I 2014

Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at der er tilføjet flere forskellige koncerter i Stigs kalender for 2014. Det gælder blandt andet et par koncerter med Stig og Vennerne, den tilbagevendende sommerkoncert i Jelling Højene, to forskellige arrangementer på Holbæk Vandrehjem og julekoncert turneen i 2014. Desuden er musicalen ”Les Miserables” på Århus Teater indtil videre blevet forlænget til 10. maj 2014. Bemærk at billetsalget for 2014 er startet mange steder. Se alle datoer på www.stigrossen.dk under ”Kalender”.

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Århus Banden vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et herligt 2014 med masser af Les Miserables og andre oplevelser med Stig. Det har været en fornøjelse at møde mange af jer i årets løb ved de forskellige arrangementer.

Vi har desværre erfaret, at nogle af de links vi henviser til i vores nyhedsmails kan give problemer. Hvis dette er tilfældet anbefaler vi, at I kopierer linket og selv sætter det ind i adressefeltet i jeres browser.


Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Få pladser tilbage til CD-Release arrangement

onsdag den 6. november 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

CD-RELEASE ARRANGEMENT PÅ VALDEMAR SLOT VED SVENDBORG MANDAG 11. NOVEMBER KL. 15.00 – 16.30

Vi har nogle få billetter tilbage til CD-Release arrangementet på mandag (se vores nyhedsmail fra mandag 4. november).

Nåede du ikke at skrive til os inden deadline eller har du alligevel fået mulighed for at deltage, så skynd dig at sende en mail til mail@aarhus-banden.dk 

Sidste frist er fredag 9. november kl. 10:00. Husk at vi skal bruge navnene på deltagerne.

  

Mange hilsner 

ÅRHUS BANDEN

 

 

Sniglyt nu til 2 numre af den nye jule CD 

og mulighed for deltagelse i CD-release

mandag den 4. november 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

SNIGLYT TIL 2 NUMRE FRA DEN NY JULE CD

Det glæder os at kunne fortælle, at det nu er muligt at lytte til 2 af numrene fra den kommende CD. Læs vedhæftede nyhedsbrev fra Stig, hvor han fortæller om den nye jule CD. I nyhedsbrevet er der links til de 2 smukke numre.


CD-RELEASE PÅ VALDEMAR SLOT MANDAG 11. NOVEMBER

Der afholdes CD-release på Valdemar Slot i Svendborg mandag 11. november fra kl. 15.00 – 16.30. CD- release arrangementet bliver transmitteret direkte på TV2 Fyn kl. 16:00 til 16:30.

 

HAR DU LYST TIL AT DELTAGE I CD-RELEASE ARRANGEMENTET?

Vi har fået mulighed for at tilbyde 15 x 2 pladser til modtagere fra denne nyhedsliste. Har du lyst og ikke mindst mulighed for at deltage i ovennævnte CD-release arrangement, så send en mail hurtigst muligt til mail@aarhus-banden.dk  Vi trækker lod mellem de mails vi modtager frem til i morgen aften tirsdag 5. november kl. 24.00. Af hensyn til arrangørerne er det vigtigt at vi får fulde navn på deltagerne. Vi beder også venligst om, at man respekterer arrangementet og også møder op, hvis man er blandt de 30 udvalgte. Vi synes det vil være synd for Stig og arrangørerne at de ser tomme stole.

Bemærk at CD-release arrangementet bliver transmitteret direkte på TV2 Fyn fra kl. 16.00, så det er vigtigt at man kan være fremme inden kl. 15.45, hvor dørene lukkes.

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Wauw Pris, Præsentation af  Les Misérables i Århus, Kirkekoncert i Vrå og ny jule CD

tirsdag den 29. oktober 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

Musicalen ”Fregatten Jylland” nåede i sikker havn med den sidste opførsel i Flensborg tirsdag 22. oktober. Fregatten er nu gået i tørdok og Stig suser videre til de næste projekter.

 

WAUW-PRIS TIL STIG

Lauritzen Fonden uddelte 25. september deres skuespil priser for 2013 og her modtog Stig Wauw-prisen på 30.000 kr. Wauw-prisen gives til en skuespiller, som giver en overraskende præstation; man ikke havde forventet. Det vil dreje sig om en etableret skuespiller, som optræder i en helt uventet type rolle. Stig fik prisen for hans rolle i teaterstykket ”Venter på Godot” og priskomitéen udtrykte stor begejstring for hans ”skifte” fra sanger til skuespiller.  Læs mere om prisen her: http://www.lauritzenfonden.com/da/lauritzen-prisen.asp

 

PRÆSENTATION AF LES MISERABLES FORESTILLINGEN PÅ ÅRHUS TEATER

Århus Teater tilbyder en gratis præsentation af forårets repertoire torsdag 14. november kl. 17.00 og 19.00. Et program der jo som bekendt omfatter musicalen Les Miserables med Stig i hovedrollen. Præsentationen varer ca. 1 time og Stig vil være til stede og bl.a. synge nummeret ”Bring Ham Hjem”. Stig glæder sig i øvrigt rigtig meget til at spille Jean Valjean igen. Der er gratis adgang til de 2 sæsonpræsentationer, men det er nødvendigt at reservere plads. Læs mere om arrangementet her: http://www.aarhusteater.dk/forestillinger/ekstra/vi-præsenterer-forårets-repertoire/

 

KIRKEKONCERT I VREJLEV KIRKE

Stig giver en julekoncert sammen med pianist Thomas Jaque i Vrejlev Kirke i Vrå nær Hjørring søndag 24. november kl. 16.00 og der loves masser af julehygge. Billetterne koster 200 kr. inkl. gebyr og de kan købes på sognekontoret i Vrå eller bestilles via hjemmesiden http://www.vrejlev-haestrup-sogne.dk/stig-rossen-koncert


JULEKONCERT TURNÉEN 2013

December nærmer sig med raske skridt og Stig er nu i fuld gang med forberedelserne til julekoncert turnéen, Billetsalget har igen i år været forrygende og har du endnu ikke sikret dig billet, kan du se turneplanen på www.stigrossen.dk under Kalender. Stig lover, at det også i år bliver en dejlig oplevelse. Årets gæstesolist bliver et genhør med den unge Thomas Meilstrup, som ifølge Stig er bedre end nogensinde.

 

NYTÅRSKONCERTER

Årets nytårskoncerter, der afvikles i løbet af januar 2014, bliver et glædeligt gensyn med den flotte Disney koncert der oprindeligt blev opført på Ledreborg Slot i sommeren 2011. Her havde DR helt ekstraordinært fået tilladelse af Disney til at sætte de originale Disney-tegnefilm sammen med live-opførelser af alle de kendte Disney sange. Udover Stig kan man bl.a. opleve Annette Heick, Monique Spartalis, Maria Lucia, Henrik Launbjerg, DR Vokal Ensemblet samt naturligvis DR Underholdnings Orkestret under ledelse af David Firman. Se koncert datoerne her http://www.stigrossen.dk/kalender-5.html og læs mere om arrangementet her http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2014/januar/dr-nytaarskoncerter-disney-koncerten.htm

 

NY JULE CD

Alle, der har oplevet Stig’s julekoncerter, vil nikke genkendende til Stigs årlige ”a cappella” optræden med det dygtige kor. Det er blevet til rigtig mange skønne julesange i årenes løb. Stig og koret har netop færdiggjort arbejdet med at få et antal af disse smukke numre klar til udgivelse på en jule CD, som forventes klar til salg 11. november. Det vil være muligt at forudbestille CD’en fra Stigs webshop http://shop.stigrossen.dk/ fra næste uge.

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig i Aftenshowet, John Mogensen koncerter, 

"Four Jacks" i Odense, solist optræden i Aalborg o.m.a

mandag den 22. juli 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

Sommeren er over os, hedebølgen er på vej og vi vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske vores læsere en rigtig herlig sommer.

Samtidig vil vi gerne lige opdatere jer om følgende spændende sommeroplevelser fra Stigs kalender:

 

STIG I AFTENSHOWET 1. AUGUST

Stig vil gæste DR’s program ”aftenshowet” torsdag 1. august. Her vil han sammen med Ole Thestrup tale om den kommende musical ”Fregatten Jylland”. Læs mere om udsendelsen her: http://www.dr.dk/tv/program/aftenshowet

 

JOHN MOGENSEN KONCERT PÅ SAMSØ

Stig optræder med koncerten ”En hyldest til John Mogensen” på Samsø lørdag 17. august, hvor han vil optræde med et stort udvalg af sange fra John Mogensens velkendte repertoire. Koncerten finder sted på Brundby Hotel kl. 21.00, dørene åbnes kl. 20.30. Billetprisen er 275 kr. og de kan købes via Brundby Hotel på tlf. 86 59 00 11. Læs mere her: http://www.brundby-hotel.dk/


FOUR JACKS I ODENSE

Har du lyst til at gense den skønne teaterkoncert ”Four Jacks”, så kan det lade sig gøre i Odense tirsdag 20. august. Koncerten er arrangeret af foreningen H C Andersen Festivalen og den finder sted i musikteltet ved Flakhaven kl. 20.00. Billetprisen er 185 kr. inkl. gebyr og de kan købes på tlf. 22 96 82 20. Læs mere her: http://gaffa.dk/live/event/102119


KLASSISK KONCERT I AALBORG

Stig vil optræde som solist ved åbningskoncerten for Aalborgs kultur, sport og mode festival ”Aalborg i Rødt” tirsdag 27. august kl. 17.00. Den klassiske koncert vil byde på en masse spændende indslag og Louise Fribo vil også være at finde som solist. Koncerten finder sted på Nordkraft og der er gratis adgang. Læs mere her: http://www.akkc.dk/kalenderen/arrangementer-i-aalborg-kongres--kultur-center/musik--teater/klassisk-koncert/aalborg-symfoniorkester---aabningskoncert-for-aalborg-i-roedt

 

Stig får et travlt efterår, hvor kalenderen blandt andet omfatter:

MUSICALEN ”FREGATTEN JYLLAND”

Der har premiere i Århus Musikhus 19. september. Følg linket på Stigs hjemmeside www.stigrossen.dk, hvor der kan læses meget mere om den kommende musical og også ses/høres udvalgte sange fra musicalen. Se også turneplanen, hvor der er kommet flere datoer siden vi sidst skrev om arrangementet. Se også de forskellige TV spots her: http://www.fregatten-musical.dk/tv_spot.php


JOHN MOGENSEN KONCERT I HOLBÆK 

Der bliver igen mulighed for at opleve Stig med trio på Holbæk Vandrehjem med koncerten ”En hyldest til John Mogensen”. Koncerten finder sted fredag 15. november og arrangementet starter med en 2 retters menu kl. 18.00. Prisen for hele arrangementet er 500 kr. Læs mere om koncerten og køb billetter her: http://www.sidesporet.dk/vandrerhjem/musik.php

 

JULEKONCERT TURNÉEN

Der er selvfølgelig julekoncerter over det meste af landet igen i år. Årets gæstesolist er Thomas Meilstrup, et 15-årigt sangtalent, som vi kender fra bl.a. TV programmet ”overraskelsen”, Stigs Jubilæums Juleturné i 2009 og Disney koncerterne på Ledreborg i 2011. Læs mere om turneen på www.stigrossen.dk under ”Kalender!.


MANGE SOMMERHILSNER

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig gæster TV Fyn og lidt fra Stigs sommerprogram

mandag den 15. april 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG GÆSTER TV FYN

Stig vil være gæst i programmet ”Musik uden afbrydelser” der sendes på TV Fyn mandag 15. april kl. 12.45. Læs mere om programmet her: http://www.tv2fyn.dk/article/396572:Musik-uden-afbrydelser 

 

STIG SYNGER JOHN MOGENSEN VED RØVERFEST I VISSENBJERG

Stig med trio giver koncert i teltet ved Vissenbjerg Hallerne 4. august kl. 19.30 – 20.15 og igen kl. 20.45 – 21.30. Arrangementet hedder ”Røverfest i Vissenbjerg” og der er gratis adgang. Dog skal der betales for adgang til festpladsen. Læs om hele arrangementet her:http://www.roverfest.dk/program.php

 

STIG OPTRÆDER VED 600 ÅRS KØBSTADSJUBILÆUMSFEST I SKAGEN

Stig være ”speciel gæst” ved 600 års købstadsjubilæumsfest i Skagen, der finder sted 31. august fra kl. 18.00. Programmet inkluderer Poul Krebs med band og På Slaget 12 med 6 mands orkester. Billet til dette arrangement inkluderer en festmenu bestående af fisk og grillet kød. Prisen for hele arrangementet er 395 kroner inkl. gebyr og det er unummererede pladser. Billetter købes via www.billetten.dk/event/37156 Festen for Skagen arrangeres af Skagen Købstadsjubilæum 2013

 

DISNEY KONCERTER

Vi har tidligere omtalt 2 Disney koncert arrangementer der finder sted i Falkonersalen i København 9. og 10. januar 2014. Det er planen at denne koncert efterfølgende skal på turné rundt i landet. Vi kender endnu ikke datoer og steder, men opfordrer til at holde øje med www.stigrossen.dk under Kalender.

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig Rossen genopstår som Jean Valjean

søndag den 10. marts 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG GENOPSTÅR SOM JEAN VALJEAN

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan afsløre, at Stig igen skal spille rollen som Jean Valjean i musicalen ”Les Misérables”. Den utroligt populære musical sættes op på Århus Teater og der er premiere 21. marts 2014. Aarhus Teater præsenterer efter aftale med Cameron Mackintosh 25 års jubilæumsversionen på dansk og i en helt ny opsætning af Boubil og Schönberg. Musicalen vil være på teatrets program i en måned. Billetsalget er startet og de sælges via http://aarhusteater.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/36681 eller på telefon 70 21 30 21. Priserne ligger fra 240 kr. og op til 405 kr. Prøverne starter 3. februar. Læs mere om opsætningen her: http://www.aarhusteater.dk/les_miserables.asp

  

STIG I GO’MORGEN DANMARK

Stig vil være gæst i Go’morgen Danmark torsdag 21. marts. Programmet sendes fra kl. 07.00 – 10.00. Udvalgte højdepunkter vises kl. 10.00 – 11.00. Læs mere her:  http://go.tv2.dk/morgenprogram/

Vi har desværre erfaret, at nogle af de links vi henviser til i vores nyhedsmails kan give problemer. Hvis dette er tilfældet anbefaler vi, at I kopierer linket og selv sætter det ind i adressefeltet i jeres browser.

 

Mange hilsner

Århus Banden

 

 

Stig i "Aftenshowet" på DR1, ændret koncertdato samt links til radio interview og avisartikler

lørdag den 23. februar 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG GÆSTER AFTENSHOWET PÅ DR1

Stig vil være gæst i ”Aftenshowet” på DR1 mandag aften 25. februar. Programmet sendes kl. 19.05 – 20.00. Læs mere om ”Aftenshowet” her: http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet/index.htm

 

NY DATO FOR KONCERT PÅ JELLING HØJENE

Datoen for koncerten Sommerpicnic på Jelling Højene er blevet flyttet fra søndag 11. august til søndag 1. september. Koncerten er gratis og arrangeres af Vejle Kommune og Vejle Musikteater. Læs mere om arrangementet her:

http://www.vejlemusikteater.dk/Sommerpicnic.Forestillinger.15.aspx?recordid15=273 

 

VENTER PÅ GODOT - ARTIKLER OG INTERVIEWS

Lørdag 16. februar 2013 offentliggjorde aviserne Berlingske og BT et længere interview med Stig. Interviewet er nu blevet tilgængeligt på nettet: http://www.b.dk/personlig-udvikling/stig-rossen-mine-boern-faar-mig-til-at-graede

Efter turnéen rundt i landet er teaterstykket ”Venter på Godot” nu tilbage i København, hvor det åbnede på teatret Hippodromen fredag 22. februar. I denne forbindelse kan man også finde 2 interviews med instruktøren Morten Grundwald på nettet. Interviewene er fra henholdsvis Berlingske og Jyllands-Posten: http://www.b.dk/kultur/jeg-kan-aldrig-blive-faerdig-med-beckett http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/kultur/kulturlordag/article5214382.ece

Stig, Jesper Asholt og Jesper Lohmann var gæster i radioprogrammet ”Fredagsbaren” på P4 København fredag 22. februar kl. 16.00 – 18.00. Denne udsendelse kan høres her: http://www.dr.dk/radio/player/?psdb/fredagsbaren-pa-p4-8 Interviewet kan findes i de sidste 30 minutter af udsendelsen.


Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig i Berlingske tillægget Fri lørdag, Stig og Vennerne koncerter samt nytårskoncerter i 2014

fredag den 15. februar 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG I BERLINGSKE TIDENDES TILLÆG ”FRI”

Berlingske Tidende bringer i morgen, lørdag 16. februar, et 4-siders tillæg om det aktuelle teaterstykke ”Mens vi venter på Godot”, som, efter en turné rundt i landet, nu er på vej tilbage til København, hvor det fra 22. februar vil spille på ”Hippodromen” frem til 27. marts.

 

KONCERT MED ”STIG OG VENNERNE” I ÅRHUS

Stig og Vennerne giver koncert i den store sal i Århus Musikhus onsdag 10. april kl. 20.00. Billetpriser fra 230 – 290 kr. plus gebyr. Billetterne sælges via www.billetlugen.dk eller via telefon nr. 89 40 40 40. Læs mere om koncerten her:http://www.musikhusetaarhus.dk/kalender/28364

 

FLERE ”STIG OG VENNERNE” KONCERTER

Der er indtil videre fastlagt 6 ”Stig og Vennerne” koncerter hen over sommeren samt en koncert i Linstow i Tyskland i november. Bemærk at sidstnævnte koncert er en lukket koncert, der kun kan bookes via arrangøren Ørslev Rejser. Se datoer og find mere information om koncerterne på www.stigrossen.dk under ”kalender”.

 

DR NYTÅRSKONCERTER 2014

DR’s store succes med Disney koncerterne på Ledreborg i 2011 bliver nu fulgt op med en række nytårskoncerter i 2014. DR opnåede i 2011 en unik aftale med Disney, og nytårskoncerterne i 2014 vil ligge tæt op ad de oprindelige slotskoncerter fra 2011, hvor der blandt andet blev brugt originale filmklip kombineret med live optræden. Udover Stig vil de medvirkende være Annette Heick, Maria Lucia, Monique Spartalis, Henrik Launbjerg, DR UnderholdningsOrkestret, DR VokalEnsemblet og naturligvis dirigenten David Firman. Hans Otto Bisgaard vil være Konferencier.

I første omgang er der fastlagt 2 koncerter i Falconer Salen i København 9. og 10. januar 2014 kl. 20.00. Billetsalget til disse to koncerter starter fredag 1. marts kl. 10.00. Vi forventer, at der bliver programsat flere nytårskoncerter i løbet af de næste par måneder. Læs mere om koncerterne her: http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2014/januar/dr-nytaarskoncerter-disney-koncerten-10.htm

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN

 

 

Stig i ny musical og dette års gæstesolist på julekoncert turnéen

onsdag den 9. januar 2013

 

Kære nyhedsmail modtager,

 

STIG I NY MUSICAL

Stig har hovedrollen i en ny historisk musical der får premiere i Musikhuset Århus 19. september 2013. Her vil han sammen med blandt andre Ole Thestrup og Pernille Schrøder formidle et unikt stykke Danmarkshistorie, der tager udgangspunkt i vores kendte klenodie Fregatten Jylland og hvor publikum vil møde torvekoner i Nyboder, købmænd og krejlere på land og til søs, samt et farverigt persongalleri af søulke, sirener, matroser, officerer og andet godtfolk. Stykket har et ensemble på 30 personer, der vil fortolke de skønne melodier.

Musicalen falder sammen med 150-året for krigsafslutningen i 1864, og byder dermed på en enestående chance for en kulturkaravane, hvor musicalen kombineres med deltagelse af museumsfolk fra Fregatten Jylland Museet og andre museer, som vil formidle ægte anekdoter og viden rundt i de 20 danske købstæder som musicalen vil besøge.

Manuskriptet er skrevet af forfatteren Thomas Høg og musikken er skabt af Kim Sørensen, begge stod bag bl.a. musicalsucces’er som Atlantis, Peter Sabroe, Egtved Pigen og Lyset over Skagen.

Læs mere om musicalen her: www.fregatten-musical.dk og http://musikhusetaarhus.dk/kalender/28102/

Den foreløbige turneplan ser således ud:

Torsdag 19. september Musikhuset Aarhus, Premiere www.musikhusetaarhus.dk

Fredag 20. september Musikhuset Aarhus

Lørdag 21. september Musikhuset Aarhus

Søndag 22. september Thisted Teater www.thistedmusikteater.dk

Tirsdag 24. september Musikteatret Holstebro www.musikteatret.dk

Onsdag 25. september Skive, Kulturcenter Limfjord www.kclinfjord.dk

Torsdag 26. september Tinghallen Viborg www.tinghallen.dk

Fredag 27. september Vejle Musikteater www.vejlemusikteater.dk

Lørdag 28. september Roskilde Teater www.roskildeteater.dk

Tirsdag 1. oktober Aalborg Kongres & Kultur Center www.akkc.dk

Torsdag 3. oktober Arena Nord, Frederikshavn www.arenanord.dk

Fredag 4. oktober Værket i Randers www.vaerket.dk

Lørdag 5. oktober Arena Midt, Kjellerup www.arenamidt.dk 

Onsdag 9. oktober Nykøbing Falster Teater www.nfteater.dk

Torsdag 10. oktober Ringsted Kongrescenter www.ringstedkongrescenter.dk

Fredag 11. oktober Næstved Teater. Ridehuset www.naestvedteater.dk

Lørdag 12. oktober Slagelse Teater www.teaterkreds.dk  

Søndag 13. oktober Odense Koncerthus www.billetten.dk

Onsdag 16. oktober Sønderborg, Alsion www.alsion.dk

Fredag 18. oktober Kolding Teater www.koldingteater.dk

Lørdag 19. oktober Grindsted Magion Arena www.magion.dk

Søndag 20. oktober Falconer Salen Kbh. www.billetlugen.dk

Tirsdag 22. oktober Flensborg.  Deutsche Haus www.deutscheshaus-fl.de

Torsdag 24. oktober Vejle Musikteater www.vejlemusikteater.dk

Billetsalget til forestillingerne i Musikhuset i Århus er startet og her er billetpriserne 400, 350 og 300 kr. Billetter kan købes via www.billetlugen.dk eller via telefon nr. 89 40 40 40. Billetter til forestillingerne i Holstebro og Viborg sælges via www.billetnet.dk 

 

Vi kan i øvrigt også fortælle, at

Årets gæstesolist ved julekoncerterne for 2013 bliver Thomas Meilstrup. En ung mand som mange sikkert vil huske fra den store jubilæums juleturné i 2009.

Indsamlingen til Julemærkefonden, som fandt sted i forbindelse med den netop afsluttede julekoncert turné, nåede 105.000 kr. Et meget flot resultat som Stig er meget glad for.

 

Mange hilsner

ÅRHUS BANDEN


© Inge Sørensen 2022